0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Antonio Banderas Miami Seduction in Black

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas Miami Seduction in Black Туалетна вода
Немає у наявності
Antonio Banderas Miami Seduction in Black Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Antonio Banderas Miami seduction in black – південна ніч на узбережжя

Antonio Banderas підготував сюрприз усім любителям романтичних авантюр та далеких подорожей: його новий орієнтально-фужерний парфум Miami seduction in black , немов колоритний мексиканський гітарист на флоридському узбережжі, перебирає акорди фруктів, свіжості, солодощі, зелені мускусу та бальзамічних смол. Сонце вже зайшло, і в Майамі йде яскраве нічне життя: відкрилися модні клуби, де можна запалювати до ранку, на поверхні затоки Біскейн срібиться місячна доріжка, у повітрі пливе музика... Зі сходом сонця пляжі з чистим білим піском наповняться туристами, блакитні води розсікатимуть любителі серфінгу, а яскраві будівлі у стилі ар-деко стануть тлом для незабутніх фото. Але поки що тут панують ніч, романтика та очікування пригод!

Атмосферу нічного Майамі-Біч чудово передає парфум Miami seduction in black . Насолоджуйтесь передчуттям задоволень чи просто красою уявних сюжетів – колись вони неодмінно стануть реальністю!

Історія аромату

 

Антоніо Бандерас - людина, яка розуміє душу вина і жінок, чудово знає, як створювати п'янкі аромати, які втілять у собі спокусу - ось чому найвідомішим парфумом бренду стала випущена в 2007 році Blue Seduction, на базі якої було створено кілька колекцій і вражаючу кількість фланкерів найрізноманітнішого звучання: у цій різноманітності кожен знайде відображення своїх бажань!

Нова колекція Miami Seduction присвячена Майамі-Біч - містечку на узбережжі сонячної Флориди, куди з'їжджаються туристи з усього світу, щоб насолодитися природою, морем та особливим колоритом цієї місцевості, близької до екзотичної Куби. Крім Miami seduction in black, до колекції увійшли чоловіча та жіноча варіації Blue Seduction у «пляжному» стилі.

Фірмовий флакон у вигляді крижинки-кубика прикрашений зображенням нічної кромки берега з силуетами пальм, а сам флакон і його вміст має димчасто-сірий відтінок, ніби сутінки, що згустилися, поміщені за скло.

Купити Antonio Banderas Miami seduction in black можна по всьому світу: не тільки у США чи Іспанії доступний оригінальний продукт – в інтернет-магазині La Grande ви знайдете різноманітність парфумів та відмінний сервіс!

 

Antonio Banderas Miami seduction in black - вам просто не встояти !

Соковитий і яскравий аромат зелених яблук, що переплітається із пахощами медово-солодких, м'яких груш та терпким запахом зеленого чаю мате, - ось який старт цього парфуму: смачний, фруктовий, насичений!

Ноти «серця» поєднали в собі хвойний аромат білого кедра (туї західної) – дерев'яний, злегка мускусно-камфорний аромат, що чудово фіксує, і насичено-зелений запах листя фіалки, що нагадує пахощі свіжоскошеної трави.

Базові ноти забезпечують ефект непереборного тяжіння: анімалістично-принадний дует мускусу і амбри доповнений виразним акордом бобів тонка, який дарує дивовижний орієнтальний колорит своїм ванільно-спецієвим, і в той же час трав'янисто-солодким звучанням - в цій ноте із запахом свіжого сіна. Гіпнотичним ефектом афродизіаку має кумарин, що міститься в бобах тонка - ось чому спокуса цього парфуму така сильна!