0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Antonio Banderas Miami Blue Seduction for Woman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Antonio Banderas Miami Blue Seduction for Woman Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Antonio Banderas Miami blue seduction for woman – дайте волю своєю фантазії !

Бажаєте на Майамі? Полетіли! Знавець жіночих бажань Antonio Banderas вже прочитав ваші думки і втілив мрію у реальність – принаймні невелику, але таку чарівну її частинку! Квітково-фруктовий парфум Miami blue seduction for woman створює ілюзію відпочинку на узбережжі, прикрашаючи життя акордами фруктів, солодощі, зелені, квітів та дерева.

Відмінний вибір для яскравих літніх днів: він радує гідною стійкістю, приємним шлейфом і підійде для будь-яких заходів, адже головне його призначення – створювати відмінний настрій у власниці і всіх, хто її оточує!

Історія аромату

 

Творець бренду Антоніо Бандерас завоював свою репутацію підкорювача жіночих сердець аж ніяк не лише своєю харизматичною зовнішністю. Він чудово відчуває людей і розуміє закони бізнесу, але щоб займатися індустрією краси професійно, в 2015 році зважився на такий крок, як здобуття освіти у сфері дизайну та моди в британському коледжі Сentral Saint Martins – одному з найкращих у світі в цьому плані.

І це дає свої плоди: парфумерія від Антоніо Бандераса славиться своїм гідним і водночас яскравим звучанням у поєднанні з досить демократичною вартістю: цей іспанець знає, як завоювати світ!

Яскравим прикладом може бути новітня колекція бренду Miami Seduction, до якої крім Miami blue seduction for woman , увійшли також чоловічі парфуми Miami blue seduction for men та Miami Seduction In Black. Всі три аромати є фланкерами відомих «Спокус» - парфумів з першої колекції бренду Seduction, які вийшли в 2007-09 роках і прославили цей парфумерний будинок: «Blue Seduction» у чоловічому та жіночому варіантах і суто маскулінного вечірнього «In Black»

Нова колекція «Майамі» звучить фруктовими нотами та морськими акордами. Жіночий аромат більш «пляжний», чоловічі парфуми сповнені атмосферою авантюр у стилі «екшн» і романтичних пригод на заході сонця.

Дизайн флакона нового жіночого парфуму Miami blue seduction заслуговує на окремі компліменти: у ньому зібрані, здається, всі світанки і заходи сонця на узбережжі в Майамі на тлі пальм і пляжу біля кромки води затоки!

 

Antonio Banderas Miami blue seduction for woman – атмосфера романтичного вечора

Парфум спокушає з перших секунд знайомства, і для початку це буде фруктовий коктейль з ароматної солодкої малини, що пахне влітку, соковитої вологої груші, пікантної, з терпкою кислинкою чорної смородини і сонячного стиглого апельсина.

У «серце» композиції солює чорний чай, а на столику стоїть білий букет, з великим смаком скомпонований з гілочок жасмину, конвалії та білих фрезій. Аромат проникливий і романтичний - так і повинні пахнути вечори, які ви маєте намір провести в хорошому готелі в компанії найдорожчої для вас людини. У цьому ароматі є частка спокуси та чуттєвості, але більше – відчуття безтурботного щастя.

Базові ноти парфуму наповнені загадковою чарівністю білого кедра, м'яким теплом сандалового дерева та емоційним притягненням мускусу.

Навіть якщо ви не поїдете у Флориду цього літа, варто купити Antonio Banderas Miami blue seduction for woman – і дати волю своїй уяві! В інтернет-магазині La Grande ви можете зробити це максимально швидко, комфортно та з гарантією оригінальності парфуму.