0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Sauvage Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Парфумована вода
95 грн
130 грн
Акція
-27%
Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
4 848 грн
5 637 грн
Акція
-14%
Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Гель для душа
Немає у наявності
Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Набір (парфумована вода 60 мл + гель для душу 50 мл + зволожуючий крем 20 мл)
Немає у наявності
Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Дезодорант-стік
Немає у наявності
Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Бальзам після гоління
Немає у наявності
Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 10 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Christian Dior Sauvage Eau de Parfum Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 10 мл + бальзам після гоління 50 мл)
Немає у наявності

Christian Dior Sauvage Eau de Parfum – ідеал нового тисячоліття

Новинка 2018 року від парфумерного будинку Christian Dior – « Sauvage Eau de Parfum » з перших секунд захоплює шикарними акордами прянощів і амбри, цитрусів і квітів. Це орієнтальна фужерна композиція воістину універсальна – вона чудово доповнює образ сучасного любителя пригод та гострих відчуттів у будь-якій життєвій ситуації.

Домінантний і сильний, ніжний і чуттєвий, п'янкий і неймовірно сексуальний - все це є в ароматі, до якого хочеться знову і знову повертатися!

Прекрасна стійкість, розкішний шлейф – ось чому парфум, який нещодавно з'явився на прилавках, зібрав таку лавину захоплених відгуків!

Історія аромату

 

Натхненний світовою славою аромату Sauvage , що став на багато років зразком світової чоловічої класики, будинок Christian Dior у 2015 році представив нову колекцію, присвячену цій легенді – Sauvage Collection. Це абсолютно новий погляд на стильний чоловічий фужерний парфум, представлений Франсуа Демаші – геніальним французьким парфумером, який створив для Будинку Діор не один десяток культових композицій, у тому числі колекції Dior Homme, Dior Addict, Fahrenheit, Hypnotic Poison, J'Adore, Miss. Треба сказати, що і колекцію Eau Sauvage, засновану Едмондом Рудницьким понад 40 років тому, доповнив сучасними фланкерами також метр Демаші – проте нове століття вимагало нового, незвичайного звучання, і тому з'явилася окрема лінія Sauvage Collection. Це вже не так неприборкана «Дика вода», як колись, як первозданна сила всієї природи біля ніг людини і цілком у її владі.

У рекламі знявся новий символ мужності – Джонні Депп, наступник слави Альона Делона, який рекламував перший «Саваж» у 1966 році, а потім версію нового тисячоліття 2015-го.

Дизайн флаконів не має нічого спільного з «рифленими» вінтажними ємностями – тепер це округлий фіал з ефектним градієнтним переходом від темно-синього до північного відтінку перших променів сонця. Чудове концептуальне рішення, яке чудово передає ідею аромату.

Цю новинку нелегко знайти в Україні, але купити Christian Dior Sauvage Eau de Parfum вже можна в інтернет-магазині La Grande: ми завжди попереду, підбираючи вам найбільш помітні і важливі новинки парфумерного ринку.

 

Christian Dior Sauvage Eau de Parfum – втілення чоловічого ідеалу

Композиція відкривається свіжим, зухвалим, драйвовим акордом терпкого бергамоту. Його цитрусові часточки дарують потужний заряд енергії та сил, надихаючи на яскравий, наповнений подіями день.

«Серце» аромату б'ється гарячим пряним ритмом китайського перцю, зоряного горіха та мускатного горіха. Гармонізує і врівноважує їх звучання умиротворююча мелодія лаванди, що надає особливої, суто чоловічої чарівності.

База парфумованої води огортає солодким теплом амброксану та лагідними дотиками ванілі – це чуттєвість вмілого коханця, в чиїх руках будь-яка жінка відчує себе щасливою.

Якщо ви шукаєте сучасний парфум з яскравою індивідуальністю та особливим звучанням, рекомендуємо купити Christian Dior Sauvage Eau de Parfum - Він повністю виправдовує свою назву шедевра третього тисячоліття!