0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Liquides Imaginaires Dom Rosa

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Dom Rosa Парфумована вода
175 грн
Les Liquides Imaginaires Dom Rosa Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Les Liquides Imaginaires Dom Rosa Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Les Liquides Imaginaires Dom Rosa – магія шампанського і троянд !

 

У житті кожної жінки має бути особлива парфума - п'янкий і життєрадісний, легкий і запаморочливий - такий, як Les Liquides Imaginaires Dom Rosa . Це розкішний аромат романтичного побачення, створений для того, щоб двоє насолоджувалися суспільством один одного, перейнявшись повною мірою естетикою моменту: іскристе вино, прекрасні оксамитові троянди, вона - елегантна і прекрасна, він - респектабельний і благородний ... Якщо існує парфумована вода для « побачень, немов у кіно», то вона перед вами!

Східно-квіткова мелодія композиції переливається цитрусовими та деревними, рожевими та альдегідними акордами, при цьому зберігаючи ігристу, блискучу сутність. Вона створена для радості, безхмарно-щасливого настрою та атмосфери чарівництва, яке огортає пару ті в моменти, коли вони ніби залишаються одні у всесвіті – і весь світ зачекає.

Історія аромату

 

«Рідкі враження» - так інтригуюче назвали свій бренд дві талановиті людини, які вирішили дивувати поціновувачів прекрасного особливими моментами життя, які вони вдягали у ольфакторні форми, перетворюючи царство запахів на справжню імперію уяви.

Для створення цього шедевра Філіппе Ді Мео та Давид Фроссар поділилися своїми улюбленими речами: Філіппе обожнює шампанське, а Давид – троянди. Вони залучили до співпраці одного з найталановитіших парфумерів світу, Соню Констан (Sonia Constant), яка має колосальний досвід створення справжніх бестселерів. І, як завжди, вона опинилася на висоті, адже троянда – її улюблений інгредієнт. А коли люди щиро закохані в те, чим займаються – результат незмінно чудовий!

Парфум, виданий у 2013 році, увійшов у колекцію-трилогію Eaux Sanguines, присвячену променим винам планети, в даному випадку – рожевому шампанському La Rose des Vigne.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – елегантний і незвичайний фіал вмістив у себе парфум димчасто-винного благородного відтінку, який п'янить вже одним своїм виглядом!

Купити Les Liquides Imaginaires Dom Rosa в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Для ваших багатообіцяючих побачень!

Композиція відкривається чудовим ігристим ароматом шампанського, поданого з цитрусовими часточками помело і солодкими, соковитими скибочками стиглих груш. Світський прийом у розпалі, очі присутніх сяють, вечір явно обіцяє цікаве продовження!

Воно негайно піде, щойно вступить акорд «серця», де панує оксамитова красуня – чуттєва і важка дамаська троянда в обрамленні пряно-смолистих тонів спеціальної гвоздики та олібануму. Це вже атмосфера інтимного побачення, кожним моментом якого хочеться насолоджуватися із захватом!

Завершує враження деревне тріо білого кедра, ветівера та гуаяка, яке захоплює своїми солодкими та димними елегантними тонами.

Якщо у вас буде «побачення десятиліття» або у вашому житті багато приємних моментів, яким хочеться вдаватися красиво, ідея купити в інтернет-магазині La Grande Les Liquides Imaginaires Dom Rosa буде просто блискучою!