0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome Miracle Secret

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Miracle Secret Парфумована вода
Немає у наявності
Lancome Miracle Secret Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Lancome Miracle Secret - Секрет вашої привабливості

 

Чудеса трапляються, і французький парфумерний будинок Lancome не тільки знає про це – він чудово творить їх руками своїх талановитих майстрів. Композиція Miracle Secret змусить повірити в диво навіть запеклих скептиків, зачаровуючи своєю жіночністю, чуттєвістю та свіжістю. Він наповнює простір солодкими акордами квітів, фруктів, цитрусів, пестить пудровими дотиками, захоплює прохолодою акватики.

Це ідеальне доповнення до літнього образу дівчини, яка обожнює компліменти і готова отримувати їх день за днем, насолоджуючись життям та даруючи радість усім, кому пощастило бути поруч.

Історія аромату

 

У колекції Miracle будинку Ланком зібрані аромати, які чудово підкреслять вашу жіночність та спокусливість. Солодке звучання фланкерів поєднує мотив чуттєвості та привабливості, а серед безлічі варіацій кожна з нас знайде своє Чудо, до того ж обравши варіацію, що підходить для літнього чи зимового сезону.

Видання 2017 року було створено як квітковий аромат для свята – і навіть будні воно здатне перетворити на справжню феєрію, повністю виправдовуючи свою назву: так, це ваш чудовий секрет!

Купити Lanc? me Miracle Secret в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають тільки оригінальні аромати бренду, який багато десятиліть поспіль вважається символом французької чарівності, тієї неймовірної чуттєвої кулі, що властива лише парижанкам! Саме таку ідею майстерно втілив Арман Петижан, який у 1935 році започаткував модну імперію Ланком.

Бренд співпрацює з провідними парфумерами світу – зокрема, колекцію Miracle у 2000 році почали створювати Гаррі Фремон, Альберто Морійяс та Крістіан Дюсольє, а потім у створенні фланкерів брали участь такі гранди, як Домінік Ропійон та Олівер Польж, Онорін Блан.

 

Чудовий секрет…

Твір грає контрастами, які надають звучанню грайливості, і водночас перебувають у повній гармонії.

Воно набуває солодкої, соковитої ноти стиглих груш, доповненої терпким цитрусовим акцентом бергамота.

Потім вам закружляє голову чудовий квітковий букет, складений з найбільш хвилюючих літніх квітів: запашних півонії, оксамитових троянд і романтичного медового жасмину самбак.

Базовий акорд перегукується з іншими варіаціями «Диво» від Ланком, і звучить напрочуд чуттєво: привабливе марево мускусу огорне вас з ніг до голови, амбра подарує сонячне тепло, ваніль підкреслить жіночність, а вірджинський кедр надасть образу шляхетність.

Бажаєте мати свій чудовий секрет привабливості? Вам неодмінно варто купити Lanc? me Miracle Secret в інтернет-магазині La Grande і повністю насолодитися компліментами на свою адресу, адже це ідеальний вибір!