0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chanel Coco Mademoiselle Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chanel Coco Mademoiselle Intense Парфумована вода
3 671 грн
Хіт
Coco mademoiselle intense Парфумована вода (тестер)
5 746 грн

Chanel Coco Mademoiselle Intense



2018 року модний бренд Chanel поповнив популярну колекцію Coco Mademoiselle новим фланкером. Це більш насичена і глибока версія, в якій на зміну юнацькому кокетству та зухвалості прийшла чарівність цілком розквітлої жіночності. Наче вітряна мадемуазель подорослішала, стала більш досвідченою і витонченою, але все одно зберегла властиву їй чарівність, шарм і чарівну пустотливу спокусливість. Обличчям рекламної кампанії, як і у випадку оригінального випуску, стала популярна британська актриса Кіра Найтлі (Keira Knightley).



Над східно-деревною композицією працював Олів'є Польж (Olivier Polge), який змінив свого батька, легендарного Жака Польжа (Jacques Polge), на посаді головного парфумера будинку. За майже столітню історію він став четвертим "носом" торгової марки. У його інтерпретації початкова формула стала більш інтенсивною та інтригуючою, чуттєвою та загадковою. Це подвійна гра спокуси, що підкреслює контрастну структуру аромату. Як межа тіні та світла, сексуальності та невинності. Занадто тонка, щоб уловити, надто яскрава, щоб не помітити...



Свіжий цитрусовий старт із домінуючим апельсином та бергамотом віртуозно відтіняє бархатистий дует жасмину з трояндою. П'янко-солодкі мотиви гарно переливаються гранями, немов коштовне каміння у вишуканій оправі. Виразна нота пачулі надає аромату легкої анімалістичності, посилюючи його темну та гіпнотично привабливу сторону. Висока концентрація масла робить звучання парфумів більш екстремальним і сяючим. Це - ніби жар нічних вогнів, розплавлений у смолистих обіймах амбри...



Аромат звучить багатшим і сильнішим, його шлейф дуже щільний, практично відчутний. Він ковзає по шкірі шовковою вуаллю, зачаровуючи всіх оточуючих неймовірним багатством відтінків і дивовижних нюансів. Це чудове втілення бездоганної елегантності та розкоші, але подане на сучасний манер, без вінтажних нюансів. Аромат розбурхує уяву і приваблює у свої тенета, наче чаклунське зілля. У компанії такого "супутника" можна сміливо вирушати на романтичне побачення, світський раут чи урочистий прийом. Він вселяє впевненість у своїх силах, дає можливість відчути себе по-справжньому чарівною та бажаною. Чудово підходить для денного чи вечірнього образу.



Продукт випущений у концентрації парфумерної води, одягнений у класичний прямокутний флакон та пофарбований градієнтом у ніжно-персиковий колір. Вінчає фіал витончена плоска кришка. За формою вона нагадує традиційні ковпачки, якими користувалися модниці у ХІХ столітті. Тоді парфуми розливались по кришталевим пляшечкам і наносилися кришечкою на шкіру. Це був своєрідний ритуал краси, який і більше ста років не втратив своєї актуальності, адже жінка завжди і скрізь залишається жінкою!



Купити Chanel Coco Mademoiselle Intense можна в інтернет-магазині La Grande.