0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carolina Herrera 212 Men Aqua

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera 212 Men Aqua Туалетна вода
Немає у наявності
Carolina Herrera 212 Men Aqua Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Carolina Herrera 212 Men Aqua – весна в Нью - Йорку !

Американський парфумерний дім Carolina Herrera презентує нову версію 212 Men - " Aqua "! Тепер це деревний водяний аромат, який звучить акордами соковитих цитрусів, свіжих прянощів, морських хвиль та теплої амбри, наповнюючи простір навколо свого володаря аурою стрімкої елегантності, чистоти та свободи.

Парфум ідеально доповнить образ як в офісній, так і в неформальній дружній атмосфері, наголошуючи не тільки на бездоганних ділових якостях чоловіка, а й на його відкритому, цілеспрямованому характері, який цілком і повністю відповідає ідеалам нового тисячоліття.

Історія аромату

 

До двадцятиріччя найзнаменитішої колекції парфумерного будинку Carolina Herrera – «212», цей модний будинок представив оновлене, сучасне звучання свого класичного чоловічого аромату – 212 Men Aqua.

Туалетна вода була створена Альберто Моріасом (Alberto Morillas), який є співавтором найпершої композиції «чоловічого ідеалу» за версією однієї з найстильніших жінок планети – Кароліни Еррери. Нова композиція звучить особливо динамічно і цілеспрямовано, ідеально втілюючи дух Манхеттена, одного з найпрестижніших районів Нью-Йорка – це його телефонний код зашифрований у назві туалетної води! Вона поповнила велику колекцію «212», що налічує вже майже чотири десятки чудових парфумів, фланкерів та лімітованих тематичних версій.

Фірмовий дизайн флаконів, який свого часу став своєрідним дизайнерським проривом, практично не змінився: металева капсула все ще сяє своїми цифрами 212, проте колір армату став тепер яскравим, майже сапфіровим, що підкреслює акватичну концепцію його звучання.

Хоча це лімітоване видання з'явилося нещодавно, в Україні його вже можна купити! Carolina Herrera 212 Men Aqua ви знайдете в інтернет-магазин La Grande, де продукція тільки справжня, а ціни дуже демократичні.

 

Carolina Herrera 212 Men Aqua – сучасний стиль Манхеттена

Навесні Нью-Йорк наповнюється ароматами свіжості та моря: дмуть вітри та приносять зміни та нові шанси у житті.

Бути в тренді сучасних тенденцій допомагає 212 Men Aqua , що зустрічає своїм яскравим акордом морських хвиль, красиво аранжованим акцентами пряного імбиру та соковитих цитрусових – трохи терпкого бергамоту та гіркуватого грейпфрута.

«Серцеві» ноти композиції огортають спочатку теплом амброксану – анімалістично-мускусного, деревно-смолистого. Він доповнений елегантною, медово-вершковою, п'янкою аурою гарденій, орієнтальною кедрово-димною вишуканістю нагармоти і смоляно-пряним акцентом кардамону.

База парфуму звучить як переплетення двох тем: чуттєвої та сексуальної з мужньою та шляхетною. Першу малює нам принадний дует пачулі і мускуса, другу дарує деревне тріо, вміло складене з м'яких вершкових нот сандала, вишуканого звучання рідкісного палісандра і трохи димного, з шоколадним штрихом ветівера.

Якщо ви прагнете створення образу людини, яка завжди «в тренді», рекомендуємо вам купити Carolina Herrera 212 Men Aqua – свіжа інтерпретація класики найкраще позначиться на вашому іміджі!