0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cuarzo the Circle Sea Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cuarzo The Circle Sea Gold Парфумована вода
Немає у наявності

Cuarzo The Circle Sea Gold - Подаруйте собі справжню казку!

Неймовірна алхімія, що поєднує сутності благородних металів, дорогоцінного каміння та ароматних речовин, з'єдналися в дивовижній композиції Sea Gold від будинку ексклюзивних парфумів Cuarzo The Circle . Ця східно-деревна композиція захоплює найкрасивішим цитрусовим акордом в обрамленні ванільних, фруктових, солодких і чутливих тонів.

Аромат чудово звучить спекотного літа, теплої осені та снігової зими – у кожному сезоні він розкривається вам по-новому і завжди чудово.

Але ще більшу насолоду ви відчуєте від володіння самим флакончиком - справжньою коштовністю! Прекрасний дар для всіх мрійників та володарів крилатої уяви.

Історія аромату

 

Іспанія - батьківщина середньовічних вчених, які намагалися створити філософський камінь, що народжує золото. Століттями їх зусилля зазнавали фіаско, поки в 21 столітті парфумер, фантазер і художник Ram?n B?jar (Рамон Бежар) не звів докупи магію каміння, золота та живої природи – квітів, плодів та прянощів, отримавши в результаті неймовірну розкіш.

Створена ним у 2014 році Колекція Каміння (Gems Collection) включає 9 композицій, присвячених каменям і золоту, і одну, що поєднує в собі всі аспекти концепту під назвою «Алхімія». Парфумована вода Sea Gold відкриває цю чудову галерею – вона присвячена величі та блиску Золота.

Gems Collection – одна із найефектніших робіт нішевого будинку Cuarzo The Circle. Всі її експонати оформлені у вигляді дорогоцінних кристалів, а флакон Sea Gold, схожий на кристал ідеально прозорого кварцу, містить у своєму чарівному вмісті найдрібніші частинки справжнього золота.

Такий парфум - ідеальний подарунок для всіх поціновувачів прекрасного. Він прикрасить собою колекцію рідкостей будь-якого шанувальника незвичайної парфумерії, ще більше дорогоцінний флакон порадує всіх, хто обожнює предмети розкоші. Купити Cuarzo The Circle Sea Gold ви зможете і в Україні - інтернет-магазин La Grande надає вам можливість у найкоротший час стати королем золота і трохи магом-алхіміком.

 

Cuarzo The Circle Sea Gold – цей скарб стане вашим!

Чарівність цієї композиції ви відчуєте з перших секунд, вдихнувши квінтесенцію радості - життєствердний і яскравий цитрусовий тандем грейпфрута і апельсина, посипаних пряними іскорками червоних ягід - експресивними кисло-солодкими вкрапленнями.

«Серце» парфумованої води пахне, немов романтичний сад: млосні солодкі магнолії, чуттєвий і хвилюючий аромат жасмину, кришталевий передзвін ніжних конвалій – все це створює чудову атмосферу природної свіжості та чистоти.

Базовий акорд композиції обсипає все довкола золотими зірочками ванілі, вабить пряною магією пачулі та зачаровує відтінками аромату ветиверу – то деревними, то димними, то гірко-шоколадними.

Якщо ви цінуєте розкіш і вмієте насолоджуватися особливими моментами життя, в які ви – на передньому плані, вам, безумовно, варто купити Cuarzo The Circle Sea Gold – цей парфум гарантує сотні захоплених поглядів і щирих компліментів!