0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Cuarzo the Circle Gold Seed

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cuarzo The Circle Gold Seed Парфумована вода
Немає у наявності
Cuarzo The Circle Gold Seed Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Cuarzo The Circle Gold Seed – парфум або коштовність ?

Ексклюзивний бренд Cuarzo The Circle дарує всім поціновувачам коштовностей розкішний флакон Gold Seed , що є унікальним зразком Luxury-стилю: у бездоганній сфері укладено не тільки чарівний аромат, а й кристали кварцу та крихітний злиток справжнього золота! Чи можна придумати подарунок ефектніше?

Запах звучить дорого, елегантно, вишукано – це справжня квіткова поема з акцентами амбри та бальзамічних смол, теплих прянощів та пудри.

Звучання композиції абсолютно універсальне: воно вдало підкреслить і жіночні риси своєї володарки, мужній шарм власника. До того ж вона дивним чином примиряє традиції Сходу та Заходу, привносячи орієнтальний колорит до європейського ароматного концепту.

Прекрасне доповнення образу світських чоловіків і жінок для будь-якого сезону і будь-якої ситуації - він виділить вас з натовпу своєю елітарністю і незвичністю, що запам'ятовується.

Історія аромату

 

Приголомшлива ідея поєднання дорогоцінних кристалів та елітарних парфумів прийшла творцям іспанського бренду Cuarzo The Circle, натхненним творчістю парфумера та художника Рамона Бежара (Ram?n B?jar). У 2014 році він створив воістину неперевершену Beyond Collection, куди увійшли п'ять унікальних парфумів, краса яких безперечна.

«Золоте насіння» - композиція, наповнена атмосферою Римської імперії та аурою берегів Середземного моря, терпких та смолистих трав та квітів. Флакон справді сповнений чарівництва, адже чари аромату переплітаються тут із магією мінералу кварцу та дорогоцінного металу – справжнього золота.

Чудовий флакон доповнений компактним пробником, який легко носити з собою навіть у найменшій сумочці, щоб ні на мить не розлучатися з улюбленим ароматом.

Унікальний нішевий парфум доступний не тільки в Європі, але й в Україні: купити Cuarzo The Circle Gold Seed ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього незвичайного бренду, що символізує торжество розкоші та фантазії.

 

Cuarzo The Circle Gold Seed – аромат вічності зі східним акцентом

Розкішний мускусно-пряний запах лабдануму, що солує в цій композиції, у верхніх нотах обрамлений благородною середземноморською терпкістю бергамота та спеціальним експресивним акцентом гвоздики.

«Серце» парфумованої води є чудовим букетом з квіткових нот, серед яких домінує романтичний дует жасмину і троянд. М'які квітково-пудрові тони прикрашають звучання та роблять його взірцем елегантності.

Фінал композиції знову повертає нас до головної теми лабдануму, прикрашеного сонячними запашними іскорками ванілі та пряним східним колоритом листя.

Вам, безперечно, варто купити Cuarzo The Circle Gold Seed в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте розкіш і любите орієнтальний напрямок у парфумерії, але віддаєте перевагу, щоб воно звучало зручно для європейської аудиторії.