0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gian Marco Venturi Frames Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gian Marco Venturi Frames Oud Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Oud Дезодорант
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Oud Набір (туалетна вода 30мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Oud Набір (туалетна вода 100мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності

Жан Марко Вентурі, який заснував власний бренд, народився 1955 року у Флоренції. Мода завжди цікавила юнака, але скоріше як хобі. Він вступив до коледжу, вибрав як спеціалізацію основи економіку та торгівлі. А після навчання вирушив у тривалу подорож, щоб пізнати світ та збагатитися новими враженнями, перш ніж повністю присвятити себе роботі. Цей вояж кардинально змінив його життя, дав сили втілити мрії в життя, і в 1980 молодий модельєр представив свою першу лінійку аксесуарів. Колекція мала величезний успіх - так почалася історія будинку Gian Marco Venturi .

Заповзятливий флорентинець швидко розширив асортимент до чоловічого та жіночого одягу, взуття та, звичайно, парфумерії. Дебютний аромат бренду вийшов у 1985, а чудовий Frames Oud був представлений у 2017 році. Це більш насичена і яскрава версія свого попередника, що інтригує композиція для елегантних чоловіків, здатна підкреслити їхню природну чарівність, бездоганний смак і неповторний стиль. Акцент у новому фланкері зроблено на популярній ноті уда.

Розкішний дерев'яний букет розроблений для хоробрих, цілеспрямованих та мужніх натур. Його власник — справжній лідер, який рішучий і знає собі ціну. Він не пасує перед кинутими долею викликами, сміливо вступає в бій і завжди перемагає, адже його завзятість, сила духу та непохитна впевненість у собі не мають рівних. Його сутність — завжди бути першим і домагатися неймовірних вершин, тому туалетну воду він вибирає під собі, бадьорить, енергійну і оригінальну.

Відкривається чудовий аромат соковитими переливами дзвінких цитрусів. Пустотливі і переливчасті, вони допомагають скинути залишки сну, миттєво тонізують і освіжають. Задерикуваті відблиски лимона заряджають неймовірною енергією, прояснюють думки і налаштовують на робочий лад. Це ніби освіжаючий душ, приємний і ефективний спосіб остаточно прокинутися вранці. Цитрусові мотиви розбавлені пікантними вкрапленнями зухвалих спецій. Шляхетний кардамон проступає в таємничому серпанку ладану і тютюну, завдяки чому набуває хвилюючої мужності та гіпнотичної привабливості. Пряно-димні переливи віртуозно доповнюють шорсткий оксамит пачулі, щоб потім поступитися місцем вдовим мотивам, що заворожують. Його звучання бальзамічне й інтригуюче, загадкове й манливе, поперемінно спалахує смолистими та деревними відтінками, зачаровує аристократичною гіркотою та імпозантною величчю. Делікатні вкраплення папірусу і палісандра надають йому дивовижну свіжість, роблять більш округлим і гармонійним, неквапливо підводячи до м'якої бази з дубового моху.

Це нескінченно елегантна, приваблива і бездоганно збалансована комбінація, що тішить ідеальною злагодженістю компонентів, складною грою відблисків на шкірі та багатим, багатогранним розкриттям.

Туалетну воду можна придбати окремо або з дезодорантом з лінійки догляду. Він посилить дію парфуму, зробить його більш стійким та яскравим, а також надійно захистить від поту протягом багатьох годин. Купити Gian Marco Venturi Frames Oud можна в інтернет-магазині La Grande.