0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Gian Marco Venturi Frames Homme Sport

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

150ml
222 грн
Gian Marco Venturi Frames Homme Sport Туалетна вода
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Homme Sport Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Homme Sport Набір (туалетна вода 100мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Homme Sport Набір (туалетна вода 30мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Homme Sport Набір (туалетна вода 30 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi Frames Homme Sport Гель для душа
Немає у наявності

Сучасний чоловік щодня стикається з безліччю викликів. Знайти свій ритм, щоб зберігати бадьорість і тонус протягом усього дня, йому допоможе енергійний парфум з колекції італійського будинку моди Gian Marco Venturi . Елегантний фруктовий шипр вийшов у 2017 році. Це динамічна та яскрава композиція, адресована цілеспрямованим та впевненим натурам, які не люблять сидіти на місці. Вони сміливі, харизматичні, сильні, із бездоганним смаком. Не бояться підкорення нових вершин та завжди виходять переможцями. Такі особистості завжди викликають захоплення оточуючих і привертають загальну увагу, оскільки перед їхньою природною чарівністю, наполегливістю та енергією просто неможливо встояти.

Frames Homme Sport відкривається соковитими переливами стиглих фруктів. Ігристі цитруси моментально задають тон, заворожуючи бешкетними відблисками. Їм вторить тропічний ананас та апетитна груша, які пом'якшують натиск сонячних плодів, роблячи звучання більш витонченим. Зелені акорди ревеню з привабливою гіркуватістю, дарують чудову прохолоду. Це чудовий варіант, щоб чудово почати день! Аромат тонізує та освіжає, прояснює думки та налаштовує на робочий лад. З ним віриш, що можеш згорнути гори.

Слідом за іскристими мотивами у гру вступають дорогоцінні східні спеції. Пряні і темпераментні, вони збільшують інтригу, змушуючи піраміду відкривати несподівані грані. Рожевий перець сусідить з мускатною шавлією, а пекучий імбир доповнює чуттєвий дует кардамону з гвоздикою, приємно лоскочучи рецептори і хвилююча уяву. Це оригінальна комбінація, яка допомагає залишатися енергійним, не залишає жодного шансу рутині, втомі чи нудьзі. Виразні вкраплення лаванди чудово контрастують з насиченою пряністю серцевих нот, щоб потім розчинитися в лагідних обіймах благородної бази. Там панує невидима шовковиста серпанок бобів тонка і приваблива терпкість пачулі, зеленим оксамитом розливається дубовий мох, суха ваніль віртуозно підкреслює трав'янисту природу ветивера, а вінчає чудовий образ мужній і величний техаський кедр.

Парфум імпозантний та респектабельний, з пікантною родзинкою, яка вигідно виділяє його на тлі інших. Стане вдалим придбанням для міжсезоння, з середини весни і до кінця осені. Він добре підходить для повсякденного використання, тому що відрізняється універсальним та стриманим характером, ненав'язливий та затишний у носінні. Поєднується з різними стилями та ансамблями, від накрохмаленої сорочки та випрасуваних штанів до рваних джинсів та модної футболки.

Купити Gian Marco Venturi Frames Homme Sport в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Вибирайте між традиційною туалетною водою чи тестерним варіантом у коробці без декору. Щоб створити гармонійний і цілісний образ, скористайтеся також дезодорантом з доглядової серії.