0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Betty Barclay Woman No.1

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Betty Barclay Woman No.1 Туалетна вода
Немає у наявності
Betty Barclay Woman No.1 Парфумована вода
Немає у наявності
Betty Barclay Woman No.1 Дезодорант
Немає у наявності

Betty Barclay Woman No.1 – втілення жіночності

Популярний серед модниць бренд Betty Barclay представляє напрочуд чарівний квітково-фруктовий аромат для жінок Woman No.1. Він створений з акордів цитрусових, фруктових, свіжих, білоквіткових та солодких відтінків. У нього чудово красивий шлейф та чудова стійкість, яка ідеально підходить для теплої літньої погоди та міжсезоння. Аромат випущений у двох концентраціях: його можна купити у вигляді парфумованої чи туалетної води.

Здається, звучання цієї композиції здатне передати внутрішній світ жінки, її крихкість та чутливість, силу та темперамент. Вона створює враження сучасного парфуму, але у її звучанні помітно вплив класичних композицій. Від найменшого вітерця або під дощем парфум гратиме і переливатиметься на шкірі, розповідаючи хвилюючу історію про свою володарку.

 

Історія аромату

 

Німецька марка Betty Barclay насамперед відома тим, що робить гарний одяг та аксесуари. Парфумерна лінійка не поступається якістю решти продукції бренду. З усією властивою німцям уважністю до дрібниць, творці відповідально підходять до роботи над ароматом. Кожен продукт відповідає європейським вимогам до якості та безпеки. Звичайно, ретельному контролю піддається не тільки техніка виконання, над ароматами працюють найкращі парфумери світу!

Тішать і дизайнерські рішення: чарівний флакон витягнутої форми з плавними гранями виглядає дуже ніжно і перетворює ваш настрій ще до того, як ви нанесете його на шкіру. Прем'єра цього твору відбулася у 2008 році, Woman No.1 став частиною колекції неймовірно красивих та цікавих жіночих ароматів.

Флакончик Woman No.1 буде чудовим подарунком для будь-якої дівчини, аромат звучить легко та невимушено, але зберігає елегантність та витонченість.

 

Betty Barclay Woman No.1 – дотик до мрії

 

Композиція з перших секунд дарує заряд життєрадісності та бадьорості своїми інтенсивними цитрусовими нотами апельсина та танжерину. Незабаром вона стає більш кокетливою та інтригуючою: звучать відтінки червоних ягід та важкого спокусливого неролі, повітря навколо наповнюється квітковою прохолодою та свіжістю.

Трохи пізніше аромат розкриває ноти серця: приголомшливий білий жасмин, чарівний солодкуватий свіжістю та яблучною кислинкою півонія, а також приємний солодкий, але делікатний запашний стиглий абрикос.

База композиції зачаровує солодким, бальзамічним, деревним мускусом із земляними тонами та смолисто-тютюновим ароматом амбри із солоними морськими нюансами. Їх глибину та насиченість доповнює неймовірно тонке та привабливе звучання благородної ванілі.

Краще дізнатися парфумерну колекцію бренду та купити Betty Barclay Woman No.1 в Україні можна в інтернет-магазині LaGrande.