0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Si Passione

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Passione Парфумована вода
96 грн
Хіт
Armani Si Passione Парфумована вода (тестер)
100ml
3 895 грн
Armani Si Passione Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 15 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
4 872 грн
Armani Si Passione Набір (парфумована вода 50 мл + мініатюра 7 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Armani Si Passione Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 15 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Armani Si Passione Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 15 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Armani Si Passione Набор (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 15 мл)
Немає у наявності

Armani Si Passione – ваше пристрасне «Так!»



Оксамитова, м'яка, чуттєва новинка від Armani квітково-фруктова парфумована вода Si Passione паморочить голову вихором своїх солодких, рожевих ванільних та пряних акордів. Аромат прикрасить витончених та спокусливих жінок, не позбавлених при цьому рішучості та сили характеру. Його багатогранність і глибина змусить захоплюватися вашим шармом чоловіків і заздрити – жінок, тому приготуйтеся збирати компліменти та ловити погляди, сповнені захоплення: Si Passione створено саме для цього!



Історія аромату

 

У 2013 році бренд Armani презентував свій чудовий Si, який зібрав великий букет нагород - європейських і американських Fragrance Foundation Awards. Успіх композиції дозволив бренду запустити цілу колекцію ароматів найрізноманітніших тональностей: ніжних і чуттєвих, м'яких і мрійливих… А в 2017 році настала черга аромату пристрасної, яскравої спокуси, що стала втіленням спокуси, - сяючого яскравіше за полум'я Si Passione!

Фірмовий стиль флаконів був переосмислений під "тюбик помади" яскравого відтінку "Скарлетт". Кришечка у вигляді гладкого чорного каменю і прозоре скло, за яким червоніє вміст, що запалює пристрасть і розпалює уяву, виглядають просто феєрично!

Представляє новий парфум спокуслива Кейт Бланшетт у фатальному образі красуні в червоному: білий алебастр декольте в запаморочливому вирізі червоного піджака не залишить байдужим абсолютно нікого!

Незважаючи на те, що парфумована вода Si Passione тільки-но з'явилася у продажу, купити Armani Si Passione в Україні вже можливо – вона представлена в інтернет-магазині La Grande та доступна у його київському шоу-румі.

 

Armani Si Passione – яскрава чуттєвість без компромісів!



Парфум розкриває свої обійми фруктовою симфонією, створеною з м'яких, соковитих солодких груш сорту Дюшес, терпких, з кислинкою ягід чорної смородини, цитрусового акорду грейпфрута з його шляхетною гіркуватістю і спекотно-пряного рожевого перцю.

Фруктова тема продовжується і в «серці» композиції солодким, екзотичним звучанням ананаса, проте по-справжньому домінують там чудові квіти: чуттєва оксамитова троянда, солодкий, насичений геліотроп і мрійливо-романтичний жасмин.

Базові акорди пестять жіночністю ванілі, шляхетністю кедра, сексуальним тяжінням пачулі та м'яким, смоляним теплом деревного бурштину.

Парфум звучить найбільш гармонійно навесні, коли сама природа пробуджує в крові пристрасть і жагу. Літо та осінь у компанії цієї композиції ви також не забудете дуже довго завдяки дощу з компліментів, якими ви цілком заслужено будете обсипані з ніг до голови.

Незважаючи на відверто чуттєвий характер, в ароматі немає ні краплі вульгарності, тому він може бути доречний у будь-якій ситуації – головне, щоб композиція та її власниця гармоніювали одна з одною.

Вам, безперечно, варто купити Armani Si Passione в інтернет-магазині La Grande, якщо ви у пошуках аромату на літо, повне планів! Яскрава сукня, яскравий аромат, яскрава жінка – так, саме так звучить справжня пристрасть!