0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Парфумована вода (тестер)
100ml
1 731 грн
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Парфумована вода
95 грн
Хіт
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 10 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 10 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Набір (парфумована вода 50+ гель для душу 50 мл+лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Гель для душа
Немає у наявності
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Набір (парфумована вода 30 мл + лосьйон для тіла 30 мл)
Немає у наявності

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo – чуттєвість та романтичність

 

Аромат Amo Ferragamo – втілення жіночності у всьому його різноманітті. Безмежна ніжність, палка чуттєвість, крапелька зухвалості, посмішка, що обеззброює... Такій красуні ніяк не можна сидіти вдома і тільки мріяти про міфічні чудеса. Світ чекає на неї, щоб закрутити у вирі подій, яскравих емоцій та пристрастей. Ефектний образ, улюблена парфума – і вона готова мчати назустріч пригодам!

Історія аромату

 

Salvatore Ferragamo – бренд елітних шкіряних виробів, одягу, аксесуарів та парфумерії. Компанія була заснована італійським модельєром Сальваторе Феррагамо. Спочатку він займався виробництвом взуття класу люкс. Свого часу серед його знаменитих клієнток були легендарна Мерилін Монро та Ева Перон – перша леді Аргентини.

Парфуми Salvatore Ferragamo – це щось чарівне. Вже понад 50 років компанія випускає парфуми, які грають незвичайними нотками, які приносять у звичний світ нові тонкі відчуття. На створення Amo Ferragamo парфумерів надихнуло саме життя, краса та спокусливість представниць прекрасної статі, яку вони висловили у шикарній композиції. Автор аромату, Marie Salamagne, змогла відтворити всю глибину та чарівність жіночого образу, втіливши його у чудовому звучанні витончених нот.

Amo Ferragamo з'явився на прилавках у 2018 році. Вперше парфум було представлено на тижні моди в Мілані. На вибраних гостей чекала вечірка на честь випуску аромату. Там вони не тільки повеселилися, а й познайомилися із чарівною композицією. Особою парфуму стала актриса Сьюкі Уотерхаус. Життєрадісна та енергійна, вона зіграла в ролику дівчину з таким самим характером, ідеально відобразивши концепцію аромату. Героїня відео гуляє вулицями, дахами міста, у перервах між пригодами обмірковуючи, що б їй одягнути. Вишукано виглядає і упаковка: прозорий, трохи рожевий флакон виконаний у незвичайній формі, його гладка поверхня змінюється рельєфними аспектами.

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo – вишуканість та енергійність

 

Верхні нотки задають зухвалий тон усієї композиції: несподівано сюди вриваються п'янкі нюанси кампарі, що розливаються приємним теплом і подумки несуть у світ безтурботних веселощів. Ягідні аспекти чорної смородини і пряні акценти розмарину надають коктейлю, що зігріває, особливий барвистий відтінок.

Після такого старту в гру вступають спокійніші мотиви: м'які тони мате та фруктово-зелені акорди ревеню переливаються свіжими трав'янистими відблисками. Жасмин самбак огортає спокусливими чуттєвими акцентами, що надають композиції тонкого романтичного відтінку.

Завершальні штрихи кружляють голову димними мотивами сандала і п'янкою солодощами ванілі. Чарівні нотки переплітаються з акцентами амброксану, що інтригує привабливими анімалістичними акордами.

Якщо ви хочете стати володаркою витонченого парфуму, радимо купити Amo Ferragamo в інтернет-магазині La Grande, де в цій серії представлена парфумована вода, а також набір (парфумована вода + лосьйон для тіла).