0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Vert de Fleur

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Vert de Fleur Парфумована вода
50ml
5 397 грн
6 275 грн
Акція
-14%
Tom Ford Vert de Fleur Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Vert de Fleur – океан гламуру та сяючої розкоші

 



Парфюмована вода Tom Ford Vert de Fleur від знаменитого американського бренду Тома Форда, яка здатна творити дива. Її можна порівняти з коштовністю – стільки захоплення та натхнення дарують її пахощі. Вона однаково добре підійде як чоловікові, так і жінці.

Зелені освіжаючі трав'янисті акорди сплітаються з запашними пелюстками квітів, комфортом деревини, землистими та бальзамічними відтінками. Цей запах покликаний дарувати приплив сил і допомагати у досягненні своїх цілей. Він досить стійкий і має гарний шлейф, тому здатний створювати про вас чудове враження за будь-яких обставин.

Використовувати цей парфум можна вдень і ввечері, також він буде чудовим аксесуаром за будь-якої погоди. У холодні дні він зігріє і дасть відчуття затишку, а в спекотні подіє освіжаюче і принесе приємну прохолоду.

Модна, смілива і відверта – такою є особистість, якій належить цей аромат. Той, хто вміє радіти життю і ловити момент, гідно оцінить його.



Історія створення

 

Власник марки - Том Форд, знаменитий кінорежисер, дизайнер і талановитий підприємець. Він став відомий завдяки професіоналізму: співпрацюючи як дизайнер з компанією Gucci, зміг вивести її з кризи та закріпити на новому високому рівні. Зрозуміло, його особистий бренд також не обділений увагою та відповідальним ставленням свого творця.

Цей парфум був випущений у 2016 році. Над ним працював видатний французький парфумер Олів'є Гільйотен. Сьогодні він співпрацює зі світовими брендами, а також уже протягом 20 років є віце-президентом Givaudan у Нью-Йорку. Він стверджує, що завжди мріяв створити аромат, який робить людей щасливими, адже запахи впливають на наш настрій. Своє натхнення він черпає у мистецтві, природі та кулінарних експериментах.

Зовнішній вигляд флакона та упаковки виконаний у традиційному дизайні серії: скляний, чорно-коричневий, з гладкими лініями та ефектною золотистою етикеткою. Тримати його в руках - одне задоволення і так само радісно піднести цей фіал як солідний подарунок до будь-якого свята.



Жвавість та чарівність весняного саду

 

На вершині піраміди нас зустрічають ніжні, витончені квіткові ноти. Здається, ніби ви опинилися в ранковому весняному саду, де тільки-но почали прокидатися тендітні квіткові бутони. Така елегантність додасть привабливості будь-якому образу.

Унікальний акорд гальбануму наповнює серце стійкими нотами зелені, деревно-бальзамічними відтінками, складними гіркуватими півтонами з деревними нюансами. Також у ньому чітко можна впізнати запах смолистої запашної сосни.

База представлена глибоким ветивером, який має сухе лісове звучання, з відтінками гіркого шоколаду і деякою димністю.

Дізнатися про різноманітність шедеврів парфумерного світу та купити Tom Ford Vert de Fleur в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Новий парфум – це нове визнання про себе та своїх почуттів!