0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Angel Etoile Des Reves Eau de Nuit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Angel Etoile des Reves Eau de Nuit Парфумована вода
Немає у наявності
Thierry Mugler Angel Etoile des Reves Eau de Nuit Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Thierry Mugler Angel Etoile des Reves Eau de Nuit – зірка вашою мрії !

 

Паризький парфумерний бренд Тьєррі Мюглер знову захоплює новим виглядом свого сучасного шедевра Angel . Цього разу він став справжньою Зіркою Мрії - саме так перекладається назва Etoile des Reves . Його особливий фланкер Eau de Nuit являє собою вечірній аромат для побачень, урочистостей, свят – це дуже атмосферний парфум, який миттєво створює відповідний настрій.

Акорди солодкої ванілі, почули та дерева, пудрові та теплі пряні, лактонні та бальзамічні, мускусні та землісті тони – все це переплетено у справжній чарівний мікс східно-гурманського напрямку. Ці духи створені для справжніх гедоністів – поціновувачів усіх земних насолод: магія починається вже зі споглядання флакона – вона схожа на новорічну кулю, яка виконує бажання!

Історія аромату

 

Вперше «Ангел» роботи майстрів Olivier Cresp та Yves de Chirin був представлений у 1992 році – це був один із перших парфумів бренду, створеного французьким дизайнером Тьєррі Мюглером у співдружності з компанією Clarins. Його успіх був приголомшливим – парфум на кілька десятиліть поспіль став бестселером і назавжди залишився у пам'яті поціновувачів парфумерії як символ 90-х. А у 2007 році він отримав найвищу нагороду – Парфумерний «Оскар» FiFi Award у номінації «Зала Слави» – Hall Of Fame: її присуджують епохальним творам, які стають своєрідними «іконами стилю» ольфакторного світу.

Не дивно, що на основі такого видатного твору було створено чимало фланкерів – нині колекція «Ангелів» налічує майже шість десятків видань.

Одним з найбільш яскравих та незвичайних можна вважати Вечірню Зірку Мрії – Etoile des Reves Eau de Nuit , презентовану у 2016 році. У неї абсолютно новорічний настрій та люксове виконання: дизайн у вигляді ялинкової кулі, декорованої зірками, та витончений пульверизатор – все говорить про те, наскільки святковий це парфум!

Купити Thierry Mugler Angel Etoile des Reves Eau de Nuit в Україні зручно та швидко на сайті магазину La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна парфумерія будинку моди, який прославився також такими шедеврами, як Alien, A*Men та Womanity.

 

Зірка привабливого щастя

Це видання сподобається всім, для кого класичний Ангел здавався надто яскравим та насиченим. Нова варіація м'якша, спокійніша і тихіша - і в той же час вона зберегла в собі все, чим так привабив публіку флагман колекції - свою насолоду, жіночність, гурманську привабливість.

Найсмачніша нота горіхово-мигдального праліне солює в цій композиції в обрамленні вабної ванілі та чуттєвих почуттів. Білий мускус привносить сюди найніжнішу сексуальність, а бергамот – елегантність, благородну терпкість та цитрусово-деревний шарм.

Якщо ви шукаєте парфум у подарунок до зимових свят – ви вже знайшли найкращу ідею: варто лише купити Thierry Mugler Angel Etoile des Reves Eau de Nuit у La Grande, – і атмосфера щасливого Різдва та Нового року вже з вами!