0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & Voltaire Just Rock! for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire Just Rock! for Her Парфумована вода
78 грн
Акція
Zadig & Voltaire Just Rock! for Her Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Тематика сильної, впевненої та амбітної жінки дуже популярна для парфумерних видань, представлених французькою торговою маркою Zadig& V oltaire . Своє чергове творіння, парфумовану воду Just rock! For her , модний бренд присвячує стильній та яскравій особі з характером. У цій композиції вгадується як приваблива жіноча ніжність, так і харизма рішучої, неординарної людини.

Торгова марка Zadig&Voltaire існує на ринку fashion-індустрії з 1992 року. За цей час вона набула популярності серед молодіжної аудиторії, оскільки з самого початку займалася випуском стильної, якісної продукції з елементами вуличної моди, яку пропонувала за цілком демократичними цінами. Свої вироби бренд воліє виготовляти з натуральних матеріалів – бавовни, кашеміру, шкіри – і представляє їх у монобрендових магазинах, відкритих сьогодні у багатьох куточках планети.

Парфумерна композиція, що отримала назву, що запам'ятовується, була випущена цією відомою компанією в 2017 році в тандемі з однойменним чоловічим парфумом. Для оформлення видання було обрано ємність прямокутної форми, доповнену цікавими об'ємними деталями та виконану у класичному білому кольорі. Достойно оцінити роботу дизайнера, який працював над створенням цього флакона можна, якщо купити Just rock! For her .

Під оманливо строгим оформленням ховається вся привабливість, чуттєвість та м'якість, на яку здатна жінка. Разом з цим у мелодії настільки майстерно обіграні деякі відтінки, що аромат дає можливість бачити в його володарці вольову та самодостатню особистість, а деяким особам, які мали щастя познайомитися з парфумом, навіть відносити його до категорії унісекс.

Парфумерна лінія цього бренду була запущена нещодавно – у 2009 році. Тому в його портфоліо представлено на сьогоднішній день відносно небагато робіт. Авторами Just rock! For her стали парфумери Сідоні Лансессер та Мішель Альмайрак. Плодом їхньої спільної творчості також є композиція This is her, презентована роком раніше. Дві магічні симфонії, одягнені в білий, тут же були порівняні вимогливою публікою. Багато дівчат відзначили схожість ароматів. Вони назвали звучання парфуму, що вийшло пізніше, густішим, інтенсивнішим, але таким же привабливо-жіночним, як і This is her.

Композиція сімейства східні квіткові відкриває свої обійми привабливими мотивами туберози та інтригуючого жасмину. Настрій чуттєвості, відвертості продовжує тандем грайливої ванілі та елегантність смолисто-терпких почуттів. Завершальний акорд парфумованої води сповнений звучанням розкішних деревних нот, що надають мелодії благородство та шик.

Купити парфумерію Zadig& Voltaire в Київ ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Серед більш ніж 40 тисяч товарів, представлених у магазині, ви напевно підберете те, що подобається та імпонує саме вам.