0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Roberto Cavalli Just Cavalli Pink

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Roberto Cavalli Just Cavalli Pink Туалетна вода
Немає у наявності
Roberto Cavalli Just Cavalli Pink Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Roberto Cavalli Just Cavalli Pink – радість та оптимізм, здатні підкорити світ

 

Ніжність та життєрадісність, енергія та натхнення, які б'ють ключем – такий аромат для жінок від знаменитого італійського бренду. Квіткові відтінки та фруктовий феєрверк безперечно звертають на себе увагу і захоплюють. Цей парфум здатний створити настрій, коли ваша мотивація та енергійність на найвищому рівні.

Основні акорди цього шедевра представлені акордами троянд та білих кольорів, фруктовими та мускусними тонами. Відверто, сонячно, мило та витончено – неможливо пройти повз!

Наносити парфум можна і в денний, і у вечірній час. Напрочуд привабливо він звучить на романтичному побаченні, під час прогулянки в теплу погоду, але не менш красиво проявить себе і в діловій обстановці. Більше того, будь-який напружений та відповідальний день стане легшим та позитивнішим. Дівчина, яка змінює реальність, - вона живе наповненим життям, не забуваючи при цьому про свою жіночність і чуттєвість - таким видається портрет власниці цього парфуму.

Історія аромату

 

Історія компанії почалася ще в 70-х роках минулого століття – саме тоді Роберто Каваллі заснував її у сонячній Флоренції. Він прославився як неперевершений дизайнер одягу, що вміло поєднує часом непоєднувані кольори та фактури, що створює оригінальний, стильний, розкішний та модний дизайн. Парфумерна лінія бренду продовжує втілювати у собі його філософію: це головним чином сучасні, елегантні та не позбавлені італійського шику твори.

Прем'єра шедевра Just Cavalli Pink відбулася у 2006 році, але й сьогодні він залишається не менш популярним серед цінительок прекрасного. Над його створенням працював дивовижний французький парфумер Олів'є Кресп. Він вірить, що парфумерія здатна змінювати світ, адже гарні аромати спонукають людину мріяти та втілювати свої фантазії, роблять її щасливішою. Віддаючи перевагу сміливим рішенням, він таки залишається вірним класичним законам і ставиться до своєї роботи, як до мистецтва.

Трохи епатажний і експресивний у своєму забарвленні флакон створює правильний настрій, його приємно тримати в руках, і не менш приємно подати як подарунок з будь-якого святкового приводу.

Чарівність та чарівність мрії

 

Верхні ноти досить темпераментні - тут панує чутлива лілія, густа, бальзамічна, солодка, гідна королеви. Далі слідує найніжніший зігріваючий гібіскус з його легким деревним відтінком, і соковитий солодкий персик.

Серце піраміди представлене чудовим квітковим букетом: терпкість і крохмальність пелюсток півонії, шляхетна та романтична болгарська троянда, м'який, багатогранний та таємничий тіаре.

База композиції звучить анімалістичними привабливими мускусними нотками, а також іскристим, що нагадує конвалію гіркувато-деревним та димним рожевим деревом. Надійно фіксує все різноманіття млосна і спокуслива амбра.

Насолодитися різноманіттям світу парфумерії та купити Roberto Cavalli Just Cavalli Pink можна в інтернет-магазині La Grande. Крім того, тут ви можете придбати туалетну воду у форматі тестера, що дозволить вам приємно заощадити, не втративши оригінальної якості виробу.