0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Perris Monte Carlo Bois D'Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Bois d`Oud Парфумована вода
100ml
6 173 грн
Perris Monte Carlo Bois d`Oud Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Perris Monte Carlo Bois d`Oud – аромат кохання та медитації

Bois d ` Oud від дому Perris Monte Carlo – східний пряний аромат, присвячений священному дереву Уд, або Агар, на основі якого вперше з'явилися пахощі в древній Індії та Південно-Східній Азії. Олія цього дерева вважається по праву одним із найцінніших парфумерних інгредієнтів на планеті, і працювати з ним – велика честь для майстрів. Твори на базі уда – це завжди трохи чаклунське зілля, і в даному випадку, незважаючи на м'якість звучання, аромат повною мірою виконує своє природне призначення як афродизіак та як лікувальний компонент для духовних практик та медитацій.

Якщо ви налаштовані філософськи, або, навпаки, вам важливо створити чуттєвий зв'язок зі своїм партнером, такий аромат стане найкращим вибором! Його звучання ідеально розкривається вечірньою часом восени та взимку – холодне дзвінке повітря підкреслює красу та владу аромату, чия мелодія побудована на деревно-удових, амбрових, фруктових та солодких акордах.

Історія аромату

 

Новий та надзвичайно цікавий бренд із Монако з'явився у 2012 році завдяки таланту парфумера Gian Luca Perris та найбагатшій природі південної Європи та країн Сходу, чиї ресурси використовує цей парфумерний дім, обдаровуючи своїх шанувальників творами із добірної сировини найвищої якості.

Здавалося б, що нового можна придумати на тему вудового дерева – сакрального для всіх парфумерів продукту природної трансформації деревини агару, що має дивовижну властивість дарувати пахостям глибокий, насичений, потужний аромат з орієнтальним колоритом? Але парфумерний будинок з Монте-Карло зумів відкрити нові грані цієї палітри, зробивши аромат уда м'яким, елегантним, теплим, який чудово підкреслює індивідуальні риси своїх власників.

Дизайнери бренду також опинилися на висоті: як і всі парфуми з Gold Collection, «Вдове дерево» отримало вишуканий флакон із золотим в'яззю по золотистому тлі, що виглядає надзвичайно ефектно та дорого.

 

Perris Monte Carlo Bois d` Oud – багатогранність та велич Уда

Парфумерний будинок зовсім небагато відкриває завісу таємниці над складом композиції. розповідаючи лише про деякі інгредієнти, але ми готові розповісти трохи більше.

Аромат вступає терпкою благородною нотою бергамота, яка тонізує та освіжає. За нею слідує багатоплановий і гармонійний акорд «серця», складений з нот вудової деревини, прикрашеної прянощами, квітами та фруктами: кардамон з розсипом спецій, а також стиглі сливи та персики доповнені тут букетом з троянд, жасмину, ірису та апельсинового кольору.

База знову повертає нас до домінуючою ноті уда - цього разу в обрамленні розкішного чорного дерева і білого кедра, гіркувато-деревного солодкого аромату натуральної ванілі, орієнтального акценту шафрану, теплої чарівності сірої амбри і магії мускусу, приємного акценту .

Купити Perris Monte Carlo Bois d`Oud в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає вражаючий асортимент оригінальної продукції бренду, який з 2012 року видав вже понад 20 чудових композицій.