0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Special Red Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Special Red Edition Парфумована вода (тестер)
100ml
4 108 грн
M. Micallef Special Red Edition Парфумована вода
Немає у наявності

M. Micallef Special Red Edition – все відтінки червоного !

 

Ексклюзивна парфумерія M. Micallef відома всім поціновувачам нішевого ольфакторного мистецтва. Але навіть серед унікальних ароматів можна знайти щось надособливе – так буває з лімітованими виданнями, до яких входить і Special Red Edition - Темпераментний вогняний парфум, що хвилює кров з перших миттєвостей знайомства. У ньому так багато пристрасті та спокус, що паморочиться в голові: він зводить з розуму солодкою спокусою фруктів і стиглих вишень, деревини та квітів, ванілі та пудри, троянд та прянощів.

Його тепле дихання чудово восени та взимку, але завжди приємно і в інший час, адже такий емоційний, яскравий парфум буде доречний на побаченні або вечірці цілий рік.

Він адресований жінкам, які вважають за краще бути в центрі уваги і вважають, що скромність - зовсім не та прикраса, якої вони гідні, а ось новий парфум - саме те, що треба!

Історія аромату

 

Твір був презентований брендом Мартіни Мікаллоф у 2011 році. Воно з'явилося в портфоліо елітного французького бренду завдяки таланту парфумера Жан-Клода Астьє (Jean-Claude Astier), який творив у колаборації з креативним директором марки Джеффрі Нейманом, чоловіком прекрасної та творчої Мартіни.

Разом вони створили цей парфумерний будинок у 1996 році, а нині у його портфоліо налічується вже 165 видань.

Над кожним флаконом чаклувала особисто пані Мікаллёф – і червоний лаковий фіал Special Red Edition не є винятком. Він виглядає дуже ефектно і привабливо, будучи прикрашеним стильним фірмовим логотипом та витягнутим сріблястим ковпачком – дуже енергійне та експресивне дизайнерське рішення, продиктоване назвою та її характером!

Парфумерія будинку Мікаллёф у всьому багатстві її палітри представлена і в Україні: купити M. Micallef Special Red Edition ви можете в інтернет-магазині La Grande, де онлайн доступні для замовлення всі найкращі парфуми світу, а в затишному київському шоу-румі ви зможете познайомитися з цікавими вам пропозиціями ближче.

 

Червоний – пристрасний!

Темою парфумерного твору стала спокуса – витончене, запаморочливе мистецтво, яким інстинктивно володіє кожна жінка – треба лише відкрити цей талант!

З таким парфумом, як ця втілена спокуса в червоному, вам буде це зовсім неважко: крапля чаклунства - і ви чарівні!

З перших миттєвостей все навколо будуть насолоджуватися солодкою хмарою запаху вишні та барбарису, оповитих ніжним квітковим флером глоду з пряним акцентом рожевого перцю, що підкреслює ваш темперамент.

Прелюдія змінюється виразним серцевим акордом, де чарівний мікс дині та зеленого яблука прикрашений романтичним дуетом ніжної троянди та п'янкого жасмину.

Завершується композиція солодкою спокусою ванілі і кремово-вершкової деревини сандала, що неймовірно гармонує з нею. Чуттєвий аспект повною мірою розкривається в мускусно-пачулевій базі на підкладці з багатогранного вудового дерева з його солодко-димно-шкіряними аспектами.

Бажаєте опинитися в центрі уваги у будь-якій ситуації? Вам варто купити M. Micallef Special Red Edition в інтернет-магазині La Grande – він створений для вас!