0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Courreges Eau de Courreges

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Eau de Courreges Courreges Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Eau de Courreges Courreges Туалетна вода
Немає у наявності

Eau de Courreges Courreges – повернення легенди

Чарівний, палко коханий кількома поколіннями Eau de Courreges від Courreges знову з нами – тепер у новому вигляді! Незрівнянна унісекс-композиція – реінкарнація знаменитого аромату 70-80-х років минулого століття, тепер звучить сучасно та яскраво, зберігши при цьому весь свій шарм. Цей шипровий парфум для стильних чоловіків та впевнених у своїй красі жінок захоплює своїми цитрусовими, ароматичними, зеленими, деревними та свіжими пряними акордами.

Дивовижний вибір для весняних і особливо літніх днів, коли хочеться ідеальної легкої свіжості, яка принесе радість своїм власникам і не завадить нікому навколо навіть у спекотну погоду, приносячи лише блаженну прохолоду. Коректне звучання туалетної води дозволяє використовувати її як чудовий офісний варіант, а також приносити собі задоволення вдома, на прогулянках і дружніх зустрічах.

Історія аромату

 

Бренд Courreges, відомий як дизайнерський модний будинок, вперше вийшов на парфумерний ринок самому на початку 1970-х, а в 1977 році представив один з ароматів, які стали культовими на кілька десятиліть для тисяч шанувальників класичних шипров - Eau de Courreges .

Автором композиції, яка стала основою для створення чудової колекції, став талановитий дизайнер із Парижа Франк Бокле, відомий також як творець чоловічих колекцій для Kenzo (1985) та Emanuel Ungaro (2007).

Початкова композиція була переосмислена в дусі нового тисячоліття, і півстолітньому ювілею бренду, в 2012 році, представлена в новому вигляді і з оновленою формулою. Тепер це унісекс-аромат, що благотворно впливає на настрій і навіть самопочуття свого володаря – очевидно, краплю чаклунства в якості одного з головних інгредієнтів творці додати не забули!

Естетична насолода доставляє і стиль флаконів – чисте прозоре скло з ніжно-зеленим вмістом, увінчане кришкою-сферою. Знаменитий логотип бренду – невід'ємна частина флакона – також зберігся, щоб зробити парфум упізнаваним для всіх відданих шанувальників.

Купити оновлений Eau de Courreges Courreges в Україні можна в інтернет-магазині La Grande – ми завжди стежимо за поповненнями колекцій провідних брендів та радіємо своїм покупцям.

 

Eau de Courreges Courreges – нове звучання вінтажної класики

Складну вінтажну формулу старого Eau de Courreges зробили лаконічніше та простіше, але від цього вона не стала менш стильною та цікавою.

Перший акорд підкорює своїм цитрусовим натиском, звучним і свіжим - це терпкий запашний дует бергамота і лайма переплітається з квітково-зеленою гіркуватістю петітгрейну.

«Серце» туалетної води обдає прохолодою м'яти, степовим зеленим гіркотою полину і чарівним, дзвінким акордом конвалії.

Базові ноти сповнені особливого шарму, наповнюючи простір ароматами лісового моху, шоколадно-димової деревної чарівності ветивера та чуттєвого магнетизму пачулі – улюбленої ноти Франка Бокле.

Якщо ви відкриті сприйняттю нового і при цьому шануєте традиції, вам безумовно варто купити Eau de Courreges Courreges - це буде цікавий досвід, що запам'ятовується!