0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atelier Cologne Cafe Tuberosa

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atelier Cologne Cafe Tuberosa Парфумована вода
Немає у наявності
Atelier Cologne Cafe Tuberosa Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Atelier Cologne Cafe Tuberosa – тепло та ніжність

Atelier Cologne Cafe Tuberosa – аромат для жінок та чоловіків, який приваблює своїм оригінальним звучанням. Автори парфуму створили шикарну композицію з цитрусових, квіткових та шоколадно-кавових нот. Теплий і ніжний, але в той же час яскравий аромат, що освіжає, огортає відчуттям затишку і надає заряд бадьорості з самого ранку. Універсальний ненав'язливий парфум відмінно підкреслить як брутальний мужній образ, так і витончений жіночий елегантний стиль.

Історія бренду

Історія бренду сягає 2006 року, коли познайомилися майбутні засновники марки - Крістоф Сельвасер і Сільвія Гантер. Молоді люди завжди були пристрасними шанувальниками парфумерії, і на момент зустрічі обидва працювали у цій сфері. Крістоф і Сільвія спілкувалися на професійні теми, крок за кроком закохуючись одна в одну. У них почалися стосунки, які їх так надихнули, що пара вирішила створити власний парфумерний бренд.

Задум закоханих був незвичайним – вони хотіли випустити зовсім нову продукцію на ринку ароматів, яку назвали «легкі парфуми». По суті, це одеколон – освіжаючий та ненав'язливий, але концентрація ароматичних речовин у ньому досить висока – близько 18% замість звичних для цього виду парфумерії 5-6%. Така ідея піддалася критиці оточуючих, але Крістоф і Сільвія вирішили не піддаватися думці більшості, а довіритися власної інтуїції та слідувати своїм бажанням.

Перший аромат під брендом Atelier Cologne був випущений у 2010 році та отримав назву Orange Sanguine. Любителі оригінальних парфумів прийшли від нього в захват, чим довели, що сміливість Крістофа та Сільвії, їхня впевненість у своєму баченні краси композиції були не марними.

Atelier Cologne Cafe Tuberosa з'явився у продажу в 2017 році і поповнив колекції шанувальників бренду. Якщо ви хочете стати власником або володаркою чудового сучасного одеколону, радимо купити Atelier Cologne Cafe Tuberosa в інтернет-магазині La Grande, де для вашої зручності пропонується послуга доставки, а також є можливість самовивезення замовлення.

Atelier Cologne Cafe Tuberosa – гармонія різноманітності

З перших секунд аромат вибухає цитрусовою феєрією: насичений освіжаючий запах калабрійського бергамота доповнюють легкі квіткові та дерев'яні нюанси, солодкі відтінки сицилійського мандарину грають ледве вловимими восковими та трав'янистими аспектами. Пряний кардамон звучить ароматними свіжими запашними мотивами.

Середні ноти розкриваються барвистим квітковим букетом: неповторний запах рожевого масла відтіняється солодкими, зеленими і вершковими нюансами індійської туберози. Підбадьорливий аромат кави дарує відчуття тепла та затишку.

Базові ноти доводять звучання симфонії до ідеалу: п'янкою насолодою огортає мадагаскарська ваніль, аромат какао надає композиції приємного шоколадного відтінку.

Оригінально виглядає упаковка парфуму: флакон прикрашає наклейку з назвою, барвиста коробка декорована картинкою із зображенням кави.