0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome Miracle Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Miracle Blossom Парфумована вода
2 049 грн
2 411 грн
Акція
-15%
Lancome Miracle Blossom Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Lancome Miracle Blossom - запаморочливий аромат квітучих садів

 

Більшості сучасних красунь добре знайомий аромат справжнього французького дива. Lancome Miracle . Він справді чудовий – ось чому парфумери продовжують фантазувати на цю тему, випускаючи різні фланкери, серед яких Blossom - один і найвитонченіших, грайливих, немов створений для літнього флірту! Він переливається іскристими відтінками свіжості та квітів, тропічних фруктів та цитрусів, мускусу та пудри. Дивовижне звучання композиції робить її ідеальним доповненням ваших весняно-літніх образів, що збирають компліменти, а популярність колекції зводить її в ранг бажаних подарунків.

Стійкість парфуму гідна, а шлейф коректний, тихий, тому ви легко зможете використовувати його навіть в офісі - адже як розлучитися з цією красою?

Історія аромату

 

Лінійка Miracle була представлена будинком Ланком у 2000 році, коли вперше вийшов однойменний флагманський аромат, в якому змішалися відтінки квітів, екзотичних фруктів та прянощів. Творіння Альберто Морійяса і Гаррі Фремона мало колосальний успіх, ставши однією з характерних віх епохи Міленіума. Звісно, це стало приводом для творчих експериментів та появи нових версій «Диво»: на сьогоднішній день у колекції налічується вже 13 видань.

Творцем твору «Блоссом», що вийшов у 2016 році, стала Онорін Блан – талановита жінка, яка подарувала світові такі бестселери, як Black Opium та Belle d'Opium від Yves Saint Laurent, Yes I Am та Scarlett від Cacharel, Rumeur 2 Rose від Lanvin, а також Encounter, Deep Euphoria та Obsessed від Calvin Klein.

Придбати Lancome Miracle Blossom в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна продукція бренду, який з 1935 року став парфумерним символом французької столиці, створеним Арманом Петижаном. Бренд був натхненний прекрасним замком Ланком під Парижем, посадженим трояндами – саме вони й стали символом марки і часто використовуються в її композиціях.

 

Прекрасні квіти для прекрасної дівчини.

Твір відкривається соковитим та яскравим фруктовим тріо з цитрусовими та тропічними акцентами: яблуко сорту «грені сміт» доповнене тут сонячним мандарином та екзотичним солодким лічі.

У «серці» композиції звучить хвилюючий квітковий букет, де солює ароматний півонія, оздоблений оксамитом троянд і романтичністю медового жасмину.

Завершується ця феєрія красивою базою з сандалового дерева з м'яким вершковим відтінком, і чарівного мускусу, що обволікає своєю чуттєвістю.

Вам варто купити Lancome Miracle Blossom в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити дівчині комплімент та підкреслити її жіночність та спокусливість! І тоді, можливо, диво станеться і наяву…