0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo World Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo World Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Kenzo World Intense Парфумована вода
Немає у наявності

Kenzo World Intense - фантастичний фьюжн

Kenzo World Intense - Справжня ванільно-солодка феєрія! Квіти і фрукти, свіжість і насолода химерно змішалися в цій мелодії - найеклектичнішій і незвичайній з усіх парфумів цієї приголомшливої нової колекції будинку Кензо - World.

Парфум стане окрасою сучасної дівчини, яка прагне вразити оточуючих незвичайністю свого образу.

Це надзвичайно стійкий і неймовірно шлейфовий аромат у форматі парфумованої води, який у цьому аспекті цілком виправдовує свою назву Intense , в іншому ж є абсолютно самобутнім парфумом, а не апгрейдом більш ранньої версії.

Композиція з її унікальним свіжо-солодким звучанням ідеально гармонує з восени, багатою і щедрою на враження. Вона однаково добре підійде як для денних, так і для вечірніх заходів та подій – якщо аромат став вашим коханим, з ним буде важко розлучитися!

Історія аромату

 

Коли в 2016 році бренд Кензо запустив новинку Kenzo World , вона вразила уяву всіх шанувальниць елітної парфумерії. По-перше, композиція стала справжньою загадкою для багатьох, поєднавши в собі, здавалося б, несумісні інгредієнти, які яскраво заграли у неймовірному калейдоскопі відтінків червоних ягід та квітів. А по-друге, неймовірна візуалізація вразила всіх цінників незвичайних парфумерних втілень: придбати Всевидюче Око в свою колекцію прагнули навіть ті, кому сам аромат не надто імпонував. Дизайнери створили воістину геніальний флакон: у якому б ракурсі ви не подивилися на нього, він нагадує людське око, хоча виконаний у вигляді раковини з перлиною, витончено підвішеною всередині.

Версія Intense отримала такий же фіал, знайшовши насичено-синій відтінок, з яким ефектно контрастує біла підвіска-перлина. Авторами цієї композиції, яка стала другою у своїй лінійці і вийшла у 2017 році, стали креативні парфумери Francis Kurkdjian та Ma?a Lernout.

Купити Kenzo World Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду: вся колекція World та інші аромати, що вже полюбилися і запам'яталися, вже стали бестселерами.

 

Kenzo World Intense – який дивовижний світ!

Композиція вступає чудовим сливовим акордом: стиглим, солодким та надзвичайно виразним. Так пахне цілий кошик злив восени: з медовою м'якоттю, трохи терпкою шкіркою, неймовірно ароматних та смачних!

«Серце» парфумованої води посипане пелюстками квітів. Тут – справжнє царство чуттєвості та романтики! Ніжний і трепетний півонія в крапельках роси пахне насичено, трохи нагадуючи рожеві троянди. Йому вторить «аромат кохання та ночі» - проникливий жасмин, що пробуджує уяву.

База композиції віддана у владу жіночності ванілі з її солодкою гіркуватістю - вона напрочуд приваблива і робить шлейф особливо красивим.

Якщо ви хочете дійсно незвичайний сучасний парфум – наважуйтесь! Вам варто лише купити Kenzo World Intense - І він перетвориться на справжній калейдоскоп вражень!