0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gian Marco Venturi Gmv Uomo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gian Marco Venturi GMV Uomo Туалетна вода
Немає у наявності
Gian Marco Venturi GMV Uomo Набір (туалетна вода 30 мл + шампунь 100 мл)
Немає у наявності
Gian Marco Venturi GMV Uomo Набір (туалетна вода 30мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності

Уродженець Флоренції, Жан Марко Вентурі, змалку захоплювався модою. Але про кар'єру дизайнера не думав, вважаючи своє захоплення скоріше хобі, ніж можливістю реального заробітку. Вступив до коледжу, вивчав основи економіку та торгівлі, а після закінчення навчання вирушив у тривалу подорож, яка повністю перевернула його погляди на життя. Юнак знайшов у собі сили реалізувати мрію, і 1980 року представив дебютну колекцію аксесуарів. Лінійка мала феноменальний успіх, саме з неї розпочалася історія будинку моди Gian Marco Venturi . Незабаром бренд налагодив випуск жіночого та чоловічого одягу, взуття, шарфів, сонцезахисних окулярів та, звичайно, парфумерії.

Перший аромат торгової марки вийшов у 1985 році. А чудовий GMV Uomo був представлений у 1997 році. Це стильна чоловіча композиція, що відноситься до шипрової групи. Парфуми яскраві, інтригуючі і чуттєві – настільки, що його неможливо залишити без уваги. Адресований він чоловікам харизматичним і впевненим у собі, рішучим та елегантним, які звикли у всьому досягати успіху. Бути першими — їхнє життєве кредо, тому туалетну воду вони обирають собі під стать, таку ж привабливу, хвилюючу і неповторну, здатну забезпечити їх потужним зарядом енергії та мотивувати на підкорення незвіданих вершин.

Відкривається вишукана композиція п'янкою зеленню диких трав. Соковиті пагони м'яти, делікатна свіжість лаванди та чарівна прохолода герані миттєво бадьорять і налаштовують на позитив. Це ефективний енергетик, здатний підбадьорити, прогнати залишки сну і прояснити думки. Ідеальний початок нового дня, щоб залишатися в тонусі та зберігати концентрацію до самого вечора. Трав'янисті переливи віртуозно відтінені ігристим запалом бергамота. Його дзвінкі акценти додають звучання спокусливої динаміки, неквапливо підводячи до мужніх акордів кипарису. Шляхетна деревина підкорює своєю імпозантністю, гарно переливаючись в обрамленні замшево-м'яких вкраплень дубового моху. Шорсткий оксамит пачулі підвищує градус напруги, додає спокусливої витонченості та чуттєвості, неспішно підводячи до затишної сандалової бази.

Такий парфум вигідно виділяє свого власника на тлі інших, робить його образ більш респектабельним і привабливим. Туалетна вода відмінно поєднується з різними стилями одягу, від підкреслено недбалого casual до суворого ділового костюма або розкішного вечірнього вбрання.

Видання упаковане в оригінальний флакон, пофарбований у насичений вугільно-чорний відтінок із контрастними білими написами. Цікава форма стоппера та чітка геометрія ліній перетворюють такий продукт на справжню прикрасу будь-якої парфумерної колекції. До доглядової лінійки також входить дезодорант і гель для душу, які можна придбати як окремо, так і у складі набору.

Купити Gian Marco Venturi GMV Uomo в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.