0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont A la Francaise Women

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dupont A La Francaise Women Парфумована вода
Немає у наявності
Dupont A La Francaise Women Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Dupont A La Francaise Women – сучасне звучання старих традицій

Бренд люксових аксесуарів Dupont випустив чудову квіткову новинку A La Francaise Women - Сучасне творче переосмислення класичного аромату ST Dupont pour Femme. Як і перше видання, це зразок елегантності, витонченості та найвищого рівня якості – але вже у співзвучній новому тисячоліттю інтерпретації.

Композиція складена настільки гармонійно, що стане бездоганним доповненням до будь-якого вашого образу – як денного, так і вечірнього, причому її звучання актуальне у будь-який сезон, адже головні акценти в ароматі зроблені на особистість його власниці. Недарма назва звучить як «Француженка» - аромат надасть вам неповторного французького шарму і зробить образ справді шикарним!

Історія аромату

 

Першим ароматом, представленим знаменитим брендом ST Dupont, став Dupont pour Femme, що з'явився у 1998 році. Він вийшов у парі з чоловічою версією Dupont pour Homme, і разом цей дует міцно зайняв топ-позиції на парфумерному Олімпі на довгі роки, ставши одним із найяскравіших символів епохи Міленіуму.

Однак у парфумерії 20 років – довгий термін, тенденції змінюються, смаки стають трохи іншими, і тому багато брендів намагаються надати старим шедеврам нового звучання, створюючи фланкери або навіть цілком самостійні композиції, натхненні класикою. Саме така парфумована вода A La Francaise Women , що з'явилася напередодні двадцятиліття створення парфумерного напрямку модного будинку ST Dupont – у 2017 році. Вона стала пудровішою, жіночнішою та солодкішою, ніж її попередниця, що відобразило тенденції змін у сучасному світі, де жінки стали більш гармонійними. Це надзвичайно збалансований аромат із розкішним звучанням, що залишає враження багатства та доглянутості. У новому ароматі менше драми та більше романтизму, менше контрастів та більше вишуканості.

Квіткова парфумована вода A La Francaise також вийшла в парі з однойменним чоловічим виданням орієнтального напряму.

Фірмовий стиль витягнутих флаконів із золотою кришкою та ніжним рожевим вмістом був збережений, проте тепер парфум пропонується не у знаменитій темно-синій оксамитовій коробочці, а у вишуканій золотистій упаковці, що ідеально підтримує нову концепцію парфуму.

 

Dupont A La Francaise Women – елегантна жіночність по-французьки

Композиція вступає соковитими акордами цитрусів, у яких чути апельсин, мандарин та лимон. Їх гармонійно доповнює терпка ароматна кислинка чорної смородини та м'яка жіночна насолода дині.

У «серці» парфуму пахне вишуканий, багатоплановий квітковий букет: солодка гарденія та екзотичний іланг-іланг, романтичний жасмин та чудова магнолія, розкішна орхідея та оксамитова троянда, насичений цикламен та трохи пряна гвоздика.

Базові ноти звучать м'яко і жіночно, огортаючи м'якою та теплою деревною чарівністю, зітканою з сандалу та кедра з благородним мохистим доповненням. Амбра, мускус та пачулі складають пряний чуттєвий шлейф, від якого не відірватися!

Придбати Dupont A La Francaise Women в Україні найзручніше в інтернет-магазині La Grande – ми ретельно відбираємо найгідніші новинки найкращих світових брендів та із задоволенням представляємо їх нашим клієнтам!