0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

1 736 грн
2 091 грн
Акція
-17%
150ml
669 грн
847 грн
Акція
-21%
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності

Стильна лінійка ароматів від французького модного будинку Lacoste поповнилася ще одним продуктом у 2014 році. Новинка отримала назву Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition . Вона випущена обмеженим тиражем і є більш свіжою і підбадьорливою версією оригіналу. Інтригуючий і привабливий дерев'яний фужер натхненний білою сорочкою-поло, що випускається брендом - такий самий елегантний, легкий та універсальний. Доречний у будь-якій ситуації!

Відкривають чудову піраміду соковиті іскорки цитрусів. Пустотливий грейпфрут моментально бадьорить і заряджає енергією. Його грайливі переливи покращують настрій і тонізують, наче ранковий душ. Припорошені щіпкою холодних спецій, вони приємно лоскочуть рецептори, роблячи звучання динамічнішим і яскравішим. Кардамон з розмарином підвищують градус інтриги, роблячи композицію більш пікантною та спокусливою. Хвоя кедра додає мужності та особливої шляхетності, дарує чудову свіжість та допомагає прояснити думки.

Такий парфум постійно тримає в тонусі, причому зовсім ненав'язливий. Він помітний, але не голосний, стриманий, але з дещицею запалу, тому його розкриття багатогранне та немонотонне. Відмінний вибір для тих, хто віддає перевагу добротним, цілісним і ретельно збалансованим ароматам, але без зайвої складності. Величні хвойні мотиви у букеті віртуозно врівноважені ніжною пахощами садових квітів. Екзотичний іланг і кремово-вершкова тубероза забезпечують чарівну м'якість і витонченість, гарно граючи гранями на тлі бархатистої замші. Завершує чарівну комбінацію класична база із віргінського кедра та зеленого ветівера.

Туалетна вода чудово доповнить будь-який денний ансамбль. З нею можна сміливо вирушати на роботу в офіс, ділові переговори, обід з коханою, фуршет, презентацію чи поле для гольфу. Вона завжди і скрізь буде доречною: ненав'язлива, елегантна і чудово освіжаюча. Це вдалий вибір для теплого сезону, особливо середини весни, коли погода ясна та вітряна.

Власник букета - привабливий сучасний чоловік, який любить спорт і віддає перевагу класичним речам. Він має сильний вольовий характер, наполегливість і цілеспрямованість, які дозволяють йому досягати успіху в усіх починаннях. Щедрий та харизматичний, з гарними манерами та вродженим почуттям стилю. І парфум вибирає собі під стать.

Фланкер зберіг оригінальну форму своїх попередників. Це все той же плоский флакон із закругленими кутами та простою циліндричною кришкою, виконаний із непрозорого скла. Але для цього видання обрано трендову неонову гаму. Сама пляшечка представлена у насиченому білому матовому відтінку, а написи та крокодил, фірмовий логотип будинку, пофарбовані у сонячно-жовтий.

Придбати Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition можна в інтернет-магазині La Grande.