0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elie Saab Girl of Now

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Girl of Now Парфумована вода (тестер)
90ml
2 278 грн
2 680 грн
Акція
-15%
Elie Saab Girl of Now Парфумована вода
Немає у наявності
Elie Saab Girl of Now Набір (парфумована вода 90 мл + гель для душу 75 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Elie Saab Girl of Now Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл + косметичка)
Немає у наявності
Elie Saab Girl of Now Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Elie Saab Girl of Now Дезодорант
Немає у наявності
Elie Saab Girl of Now Гель для душа
Немає у наявності

Elie Saab – це будинок, заснований ліванським модельєром у 1980-х роках. Талановитий та амбітний кутюр'є з дитинства знав, що зв'яже своє життя зі світом моди. Навіть вступив до паризького коледжу, щоб професійно вивчати дизайн, проте терпіння йому вистачило лише на один рік. Елі Сааб був не готовий витрачати час на лекції, воліючи безпосередньо займатися улюбленою справою. Тому повернувся на батьківщину та відкрив власне ательє. Його спеціалізацією стали весільні та вечірні сукні. Для пошиття він вибирав ексклюзивні тканини, поєднував їх з колекційним мереживом, ручною вишивкою та декором з натурального каміння, кожен ансамбль перетворюючи на справжній витвір мистецтва.

Тонке почуття стилю, бездоганне виконання та незмінна розкіш принесли йому популярність та всесвітнє визнання. Сьогодні в туалетах бренду хизуються голлівудські зірки на червоних килимових доріжках, знамениті поп-виконавиці та особи королівської крові. Серед шанувальниць таланту дизайнера Холлі Беррі, Анджеліна Джолі, Бейонсе, Гвінет Пелтроу та Стефанія, принцеса Монако.

У 2011 торгова марка розпочала випуск власної парфумерної лінійки. Girl of Now - це флагманський аромат з нової колекції, представлений у вересні 2017. Над його створенням працював Домінік Ропьон (Dominique Ropion) із Софі Лаббе (Sophie Labbe). Чудовий квітково-східний букет створено у співпраці з Womena, прогресивною інвестиційною компанією. Він присвячений сучасним жінкам, активним, цілеспрямованим і зумілим досягти успіху - тим, що змогли пробити стелю і своїм талантом, пристрастю і вміннями надихають молоде покоління.

Парфум повністю їм доречний: такий же динамічний і захоплюючий. Він моментально тонізує та вселяє впевненість у своїх силах, налаштовує на позитив та допомагає впоратися з викликами. З ним будь-яка жінка відчує приплив сил і потужний заряд енергії, зможе підкорити незвідані вершини, залишаючись при цьому незмінно елегантною та жіночною.

Відкривають чудову піраміду соковиті іскорки стиглих фруктів. Пустотливий мандарин сусідить зі стиглою грушею, захоплюючи свою власницю в запаморочливий вихор емоцій. Гурманські вкраплення фісташок та мигдалю додають звучанню особливої витонченості та витонченості, гармонійно підводячи до трепетного серця, зітканого з біло-рожевих пелюсток флердоранжу та магнолії. Ніжні бутони огорнуті невагомим серпанком кашмерану і бобів тонка, доповнені спокусливою молочною насолодою, щоб потім неспішно розчинитися у затишних обіймах бархатистих пачулі.

Парфумована вода лягає на плечі туманною вуаллю, огортає сяючою аурою грації та легкості, радує неймовірною палітрою відтінків і захоплює приголомшливою грою відблисків на шкірі. Підкорює легкістю та невагомою витонченістю, тихим мерехтінням і спокусливою негодою, перед якими просто неможливо встояти. Відмінно поєднується з різною одежною, від суворого ділового костюма до модної дизайнерської сукні.

Купити Elie Saab Girl of Now можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане в стильний флакон, натхненний єгипетською культурною спадщиною, що вплинула на моду 40-х і 60-х. Вибирайте на свій смак між парфумом, тестером або набором із лосьйоном для тіла та гелем для душу!