0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden 5Th Avenue Only Nyc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC Парфумована вода
Немає у наявності
Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC – чарівна краса Нью - Йорка

Elizabeth Arden презентувала нове оригінальне прочитання свого культового парфуму «П'ята Авеню» - 5 th Avenue Only NYC . Ця квітково-фруктова композиція пестить сприйняття своїми акордами пудри, медової солодощі та енергійної кислинки цитрусів. Цей елегантний, і водночас аромат, що заряджає позитивом, адресований діловим жінкам – мешканкам великого міста, які в глибині свого серця залишилися романтичними дівчатами, які обожнюють білий шоколад і квіти, подаровані від душі. Ця парфумована вода має відмінну стійкість і воістину чарівний шлейф, чудово доповнюючи ваш образ влітку і восени завдяки своїм медово-сливовим відтінкам.

Відмінний вибір як для урочистих заходів, так і для буденних подій, на яких хочеться бути ефектною та красивою: шопінг у престижних місцях потребує відповідного стилю, та 5 th Avenue Only NYC ідеально його доповнить.

Історія аромату

 

Елізабет Арден – ім'я, яке вигадала для свого бренду його засновниця Флоренс Грем, яка все життя по праву носила звання ікони стилю. Вона протягом своєї бізнес-кар'єри служила для жінок всього світу взірцем елегантності та водночас таланту, причому одразу у двох сферах – краси та комерції.

Улюбленим місцем у Нью-Йорку для неї стала П'ята Авеню, де розташовувалися найпрестижніші бутики всесвітньо відомих брендів. Хто хоч раз ступив на тротуар цієї вулиці, вже відчув її атмосферу фешенебельності та розкоші. Працювати тут – престижно, але одягатися та проводити час, споглядаючи модні покази, насолоджуючись новинками від дизайнерів та парфумерів – це вже зовсім інший світ: світ успіху, високого достатку та статусу. Тільки в Нью-Йорку є можливість насолодитися такою концентрацією краси на квадратний метр, і саме ця ідея закладена та успішно реалізована у звучанні 5th Avenue Only NYC!

Композиція була представлена у 2015 році на каннській виставці TFWA, а її обличчям стала чарівна білява Karlina Caune – прибалтійська красуня. Спочатку аромат призначався виключно для системи "Дьюті Фрі". Однак тепер купити Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC можна вільно і в українському інтернет-магазині La Grande, де зібрано лише найкращі твори знаменитих світових брендів.

 

Elizabeth Arden 5 th Avenue Only NYC – нові грані жіночої досконалості

Композиція стартує красивим та енергійним фруктово-цитрусовим дуетом: терпкий аристократичний бергамот змінюється ароматом солодкого соковитого мандарину та доповнюється пікантною кисло-солодкою запашною чорною смородиною.

У «серце» запашна навесні мімоза і виразний, емоційний півонія прикрашені чудово прекрасним, солодким ароматом південних магнолій. Фруктова тема продовжена тут густим солодким запахом меду і зрілих осінніх слив – цей дует огортає вас жіночним шармом з ніг до голови, ніби ніжна тканина, що струмує по тілу.

База побудована на вершковій м'якості сандалового дерева, теплі і чарівності амбри і пудрово-оксамитистому звучанні кореня ірису.

Вам безумовно варто купити Elizabeth Arden 5 th Avenue Only NYC в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте незбитий аромат, що підкуповує своєю жіночністю.