0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Rive D'Ambre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Rive D`Ambre Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Rive D`Ambre – спекотне морське узбережжя, що пробуджує таємні мрії

 

Прекрасний унісекс-аромат із серії «Східне ательє» від американського бренду Тома Форда. Екзотика Сходу, традиції та новаторство, елегантність та бунтарство знайшли своє втілення у цьому парфумі.

Найяскравіше звучать цитрусові акорди, до них приєднуються темпераментні свіжі прянощі, запашні амброві, прохолодні пряні акценти. Інтригуюча багатоголосність робить цю композицію незабутньою і впізнаваною навіть у натовпі.

Безумовно, вдихаючи її пахощі, фантазія починає малювати заховані мрії, заповітні бажання і надії, що трепетно оберігаються. А сила і глибина композиції надають рішучості та натхнення для того, щоб рухатися до своїх цілей.

Ця парфумована вода буде чудова і в денний і вечірній час. Вона створить чудову атмосферу під час робочого дня, але насправді їй немає рівних у романтичній обстановці. Побачення в ресторані, прогулянка з коханою людиною - саме тут ви сяятимете яскравіше зірок, радуючи свого супутника і насолоджуючись цією запашною хмарою.

Хто з радістю користуватиметься таким парфумом? Швидше за все, це сучасна і стильна особистість, яка стежить за модою і має гарний смак.

Історія аромату

 

Одноіменний бренд належить Тому Форду – американському дизайнеру та режисеру кіно. Він став відомий завдяки своїй тривалій та успішній співпраці з компанією Gucci. Його талант допоміг подолати кризу, що настала в ній, і вийти на новий високий рівень.

Цей парфум був представлений широкому загалу в 2013 році. Сонячний і пристрасний, він одягнений у скляний флакон традиційної для цієї серії форми. Має глибокий бурштиновий колір і золотисту етикетку. Сміливо подайте його як солідний подарунок: перед ним не встоїть жодна людина з гарним смаком.

Над його створенням працював французький парфумер Олів'є Гільйотен. На даний момент він є віце-президентом однієї з найвідоміших у світі парфумерних фірм – Givaudan у Нью-Йорку. Цю посаду він обіймає вже 20 років і водночас робить чудові композиції для провідних марок. Олів'є любить називати себе «творцем настрою» та мріє винайти аромат, який здатний робити людей щасливими.

Гарячий пісок і пінисті хвилі припливу

 

Вершину композиції представляють енергійні цитрусові: соковитий грайливий лимон, життєрадісний апельсин та терпкий зелений бергамот.

Серце звучить легкою пікантною мелодією тархуна (естрагону), ніжного кардамону з нюансами евкаліпту та камфори та холодом, що бадьорить свіжої м'яти.

Базові ноти представлені збалансованими пахощами дорогого коньяку, смолисто-пряним толуанським бальзамом і шалено привабливою томною амброю.

Ознайомитись з іншими творами Тома Форда та купити Tom Ford Rive D`Ambre в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Насолоджуйтесь красою та дозволяйте собі виявляти свою індивідуальність!