0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mont Blanc Emblem Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Emblem Absolu Туалетна вода
Немає у наявності
Mont Blanc Emblem Absolu Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Mont Blanc Emblem Absolu – абсолютно зимова казка!

Елегантні та стильні парфуми бренду Mont Blanc давно стали ознакою гарного смаку у Європі. Новинка колекції «Емблем» - Emblem Absolu – гарний і чуттєвий чоловічий аромат із групи деревних пряних. Його виразна мелодія доповнена прикрасами із фруктових, солодких, ароматичних, цитрусових та медових акордів.

Таке тепле, обволікаюче, затишне звучання буде чудовим рішенням для осінніх та зимових днів, коли хочеться ароматів м'яких, душевних, що дарують лише позитив. Його гідна стійкість і приємний, але не створює незручностей для навколишніх шлейф дозволяють використовувати парфум як супутник у будь-якій ситуації - від офісу до зустрічі з друзями. А як він подобається дівчатам! Вам гарантовані заінтриговані та прихильні погляди!

Історія аромату

 

Бренд відомий своєю дорогою та якісною офісною продукцією, проте з початку нового тисячоліття сфера інтересів фірми розширилася, і публіка отримала можливість насолоджуватися тепер ще й парфумерією цієї стильної та престижної марки, ім'я якої недарма символізує найвищу вершину Альп – гору Монблан.

Колекція Mont Blanc Emblem була заснована у 2014 році, коли дуетом вийшли чоловічі парфуми Emblem та Emblem Intense – твори парфумера Соні Констант. Флагманський аромат Emblem особливо високо оцінили в арабському світі, отримавши в номінації «Міжнародний престижний чоловічий парфум» нагороду від Fragrance Awards Arabia. Потім бренд випустив плеяду жіночих «Емблем», і, нарешті, 2017-го порадував шанувальників новим, ультрасучасним та дуже харизматичним Emblem Absolu.

Флакон надзвичайно елегантний, як і всі попередні вироби цієї колекції, він виконаний у золотому кольорі та за стилістикою нагадує офісні аксесуари класу «Люкс» від Mont Blanc, а його кришка увінчана ефектним стилізованим едельвейсом – символом Альп.

Придбати Mont Blanc Emblem Absolu в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де пропонується винятково справжня продукція цього бренду.

 

Mont Blanc Emblem Absolu – стильний аромат для сучасного чоловіка

Композиція відкривається солодким, соковитим тандемом вологих ароматних груш та насичених сонцем та відмінним настроєм мандаринів. Цей фруктовий дует доповнений пряним ароматом кардамону – трохи смолистим, що надає пікантності.

Солодка фруктова тема продовжена і в «серці» туалетної води, де розливаються чарівні аромати фруктового калейдоскопа та запашного меду. Ця симфонія отримує несподіване продовження, що грає контрастами: спочатку розслаблюючу та умиротворюючу ноту вносить лаванда, а потім слідує гарячий і пряний акцент рожевого перцю.

База композиції наповнена орієнтальним чуттєвим акордом пачулі, прикрашеним димно-деревним з відтінком гіркого шоколаду ветивером та лісовими чарами дубового моху.

Ми рекомендуємо купити Mont Blanc Emblem Absolu як денний аромат – для вечірніх подій у цій лінійці є інший чудовий варіант: Emblem Intense. Усі композиції колекції «Емблем» ви зможете знайти в інтернет-магазині La Grande та навіть протестувати у нашому київському шоу-румі.