0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Comme Des Garcons Blackpepper

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Comme des Garcons Blackpepper Парфумована вода
Немає у наявності
Comme des Garcons Blackpepper Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Comme des Garcons Blackpepper - аромат із перченим характером!


Парфумована вода Comme des Garcons Blackpepper - новий аромат для чоловіків та жінок, одна з найкращих робіт сучасних французьких парфумерів. Інтенсивний, але делікатний аромат-унісекс відрізняється своєю багатогранністю, він здатний викликати приємні ольфакторні та тактильні відчуття. Парфум затишно лягає на шкіру, огортає своїм теплом та свіжістю, створює ауру комфорту. Його ароматні молекули, залишаючись на тілі та одязі довгий час, здатні піднімати настрій, налаштовувати на спокійний та діяльний день, створювати відчуття внутрішньої та зовнішньої гармонії.

З відкриттям флакона одразу чується чуттєвий та інтенсивний аромат чорного перцю. Його теплий, пряний відтінок нагадує гвоздику та мускатний горіх. Чорні горошинки перцю поєднуються з теплими, деревними, камфорними акордами благородного білого кедра. У серці парфуму звучить димний, бальзамічний уд і загадковий, фруктовий нюанс спокусливого пачулі. База парфумованої води насичена і чарівна. Аромат бобів тонко наділяє композицію горіхово-карамельним нюансом, запахом свіжоскошеного сіна, а пудрові нотки мускусу посилюють солодке звучання.

Характер аромату

 

Парфум відноситься до групи деревних, пряних, східних. Купити парфумовану воду Comme des Garcons Blackpepper можуть чоловіки та жінки, які віддають перевагу свіжим та пряним ароматам. Складний, багатогранний нішевий парфум переливається бальзамічними та мускусними нотами. У ньому є вдові, пачулієві та деревні акорди. Аромат-унісекс універсальний і однаково гармонійно лягає як на діловий костюм, так і вечірнє вбрання. Глибокий і насичений, але дуже елегантний запах підходить для лідерів, яскравих особистостей, які звикли до уваги навколо своєї персони. Купити парфумовану воду Comme des Garcons Blackpepper можна як для холодної, так і теплої пори року.

Історія аромату

 

1973 року світ моди підірвав новий, ні з чим не порівнянний бренд Comme des Garcons. Японські дизайнери створили свій особливий стиль, який отримав назву «Антимода». Це був жіночий та чоловічий одяг незвичайної форми, наближений до течії деконструктивізму. Такими ж незвичними стали порфюми від Comme des Garcons. Вони використовують рідкісні запахи, наближені до ароматів дикої природи: запах розпеченого каміння, запах піщаних дюн, молекули кисню. Парфумерний напрямок японського бренду відрізняється складністю виконання, ексклюзивністю, концептуальністю. Умовно аромати від Comme des Garcons розділені на шість груп, де окремо виведені «їстівні запахи», парфуми «спіритичні», аромати винятково із червоних чи зелених природних компонентів.

Пафрюмова вода Comme des Garcons Blackpepper була випущена в 2016 році. Нішевий парфум відразу сподобався сміливим і неординарним особистостям. Так само незвичайне і нестандартне дизайнерське оформлення: чорний, матовий флакон округлих форм виконаний з товстого скла, його форма органічна, як і сам аромат усередині.