0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Foconero

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Foconero Парфумована вода
78 грн
Акція
Tiziana Terenzi Foconero Набір (парфуми 2 флакони по 10 мл)
3 719 грн
Tiziana Terenzi Foconero Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tiziana Terenzi Foconero – вишуканість та чуттєвість

 

Tiziana Terenzi Foconero – витончене переплетення цитрусових та водянистих, квіткових та деревних ноток. Парфум легким бризом торкнеться вашої шкіри і огорне бадьорою прохолодою, що поступово змінюється чуттєвим теплом. Композиція створена для чоловіків і жінок, які віддають перевагу неординарним нішевим ароматам, в яких зустрічаються несподівані нотки, що надають їм неповторного звучання. Foconero – результат безмежного польоту творчої фантазії, підкріплений високим професіоналізмом та ідеальними пропорціями відтінків.

Історія аромату

 

Tiziana Terenzi – італійський бренд елітної парфумерії. Сьогодні компанією управляють брат та сестра на ім'я Паоло та Тіціана. Чоловік створює аромати, а жінка відповідає за дизайн та просування. У сімейного підприємства є безперечний плюс: керівники займаються тим, що їм справді до смаку, вкладаючи душу у свої творіння.

А починалося все з невеликої майстерні, де дід Паоло та Тіціани виробляв свічки. Також він з дитинства розвивав нюх онука: під час прогулянок на природі, він зав'язував хлопчикові очі та давав нюхати різні рослини, а дитина має бути зрозуміла, що перед ним. У майбутньому це відіграло велику роль у кар'єрі Паоло. Свого часу хлопець вивчав філософію права, займався музикою, але у результаті пов'язав своє життя із виробництвом парфумів.

Перші аромати Tiziana Terenzi були випущені у 2012 році. Сьогодні лінійка парфумів налічує понад 50 творів, але є ще безліч композицій, складених Паоло, які поки не дісталися прилавків магазинів. Foconero з'явився у продажу у 2017 році. Стильний кубічний флакон, виконаний у чорному кольорі та прикрашений золотистою табличкою з назвою аромату, миттєво притягує погляди. А шикарне звучання композиції не залишить байдужим жодного поціновувача нішевої парфумерії!

Tiziana Terenzi Foconero – свіжість та енергійність

 

Початкові ноти дарують яскравий сплеск ароматних відтінків, що іскриться дзвінкими цитрусовими акцентами. Вишукані квіткові нюанси вже наступної миті змінюють тон композиції на більш спокійний і витончений. Ялівець огортає свіжими зеленими мотивами, асоціюючись із неповторною красою хвойних лісів. Середні ноти розкриваються квітковими відтінками, що надають парфуму неповторного чарівного акценту. Раптом у це царство вишуканої насолоди вривається солоний аромат, що нагадує прохолодний морський бриз. Кардамон грає камфорними тонами, обволікаючи пряністю, що зігріває. Озон робить звучання парфуму неймовірно легким та свіжим. База аромату розкривається багатством деревних тонів, що грають теплими затишними відтінками, свіжими лісовими акцентами, вологими мохистими мотивами і димними нюансами, що обволікають.

Якщо ви хочете стати власником незвичайної нішевої парфуми, радимо купити Foconero в інтернет-магазині La Grande, де є всі умови для комфортних покупок.