0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Serge Lutens Bapteme Du Feu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Serge Lutens Bapteme du Feu Парфумована вода
Немає у наявності
Serge Lutens Bapteme du Feu Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Serge Lutens Bapteme du Feu – запах пороху, солодощів та прянощів

 

Чудовий унісекс-аромат від легендарного французького бренду Серж Лютанс! Емоційний, плинний, як рідкий віск, що спокушає своїм пряниковим серцем, чуттєвий і чарівний – це все про нього, чудовий шедевр Лютанса!

Головні акорди звучать чарівними деревними, підбадьорливими цитрусовими, цукровими та фруктовими напівтонами. У них красиво вплетені нюанси шкіри та пудрові акценти. Його інтенсивність та темперамент захоплює і нікого не залишає байдужим.

Насолоджуйтесь цим твором вдень та ввечері – цей парфум буде чудовим доповненням до вашого образу у будь-який час. Напружений робочий день, відповідальна ділова зустріч чи безтурботна прогулянка у парку – усюди ви сяятимете! Відмінна стійкість та благородний шлейф створять про вас чудове враження. Активна, сильна та цілеспрямована особистість з гарним смаком – таким видається портрет власників цього універсального парфуму.

Історія аромату

 

Знайомство з цією парфумерною маркою схоже на занурення в історію мистецтва. Творець бренду – знаменитий французький фотограф, кінематографіст та модельєр Серж Лютанс. Свій перший аромат він створив ще 1982 року, але власну торгову марку заснував 2000-го.

Його роботи неодноразово були нагороджені премією Fifi, яка є аналогом Оскара у світі парфумерії. «Коли ви вибираєте парфуми, ви наважуєтеся бути собою. Вибір за вами!" – каже засновник компанії-легенди.

Цей парфум був випущений у 2016 році. Над ним, як і над багатьма іншими творами марки, працював Крістофер Шелдрейк. З властивою йому відповідальністю, він контролює як створення парфуму, а й якість сировини. Крістофер стверджує, що найсильніше його надихають люди та життєві події. Він вірить, що аромати впливають на наші емоції.

Дизайн флакона продуманий до дрібниць: строгий, витончений, елегантний. Він виконаний із прозорого скла, а сам парфум пофарбований у глибокий малиново-бордовий колір. Стильний, солідний з натяками на класику - він радуватиме будь-якого цінителя прекрасного, крім того, стане чудовим подарунком з будь-якого урочистого приводу.

Летаючий, динамічний і навіваючий приємні спогади

 

Вершина піраміди зустрічає нас запашними пудровими нотами і чарівними пахощами імбирного пряника, - це сприймається дуже життєрадісно, сміливо та освіжаюче. Серцеві ноти представлені ніжними гіркувато-зеленими аспектами танжерину та гостро-пекучим магнетичним тваринним кастореумом: так звучить сучасна, стримана та горда мелодія. База зачаровує темпераментними деревними нотами та витонченістю кольорів османтусу – делікатного, густого, фруктово-оксамитового аромату з акцентами чаю. Таке завершення дарує твору незвичайну красу та справжній французький шарм.

Ознайомитись зі світом елітних композицій та купити Serge Lutens Bapteme du Feu в Україні можна в інтернет-магазині LaGrande. Справжній парфум – це не просто суміш інгредієнтів, це досвід, чутливість та щасливі миті, втілені в ароматі!