0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Baruti Voyance

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Baruti Voyance Парфумована вода
Немає у наявності
Baruti Voyance Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Baruti Voyance – вишуканість та спокуса в одному флаконі

Дивовижне поєднання звичних компонентів у парфумованій воді Baruti Voyance робить її аромат впізнаваним та затребуваним. На сьогоднішній день саме Baruti Voyance визнають одним із найбажаніших ароматних букетів у світі парфумерної моди.

Шлейф із міксу вершкової деревини сандалового дерева та найніжнішого мускусу не просто зверне на себе увагу, а й подарує своєму власникові потужний заряд енергії, пристрасті та закоханості. У стильному флаконі з дорогого скла міститься неймовірний аромат Voyance від нішевого бренду Baruti, який додасть своєму володареві впевненості і сьогодні, і в перспективах на майбутнє!

Історія аромату

Спокусливий аромат Baruti Voyance створений для любителів всього нового та незвичайного. Його творцем став відомий парфумер із Нідерландів Спайрос Дросопулос. Відсутність стандартної парфумерної освіти не завадила його сміливим ідеям втілитись у життя, а, навпаки, спонукала пізнати всю глибину таїнства створення запахів.

Як зізнався сам автор Baruti Voyance, він завжди знаходиться в пошуку рідкісних поєднань компонентів. Своїм головним завданням Спайрос Дросопулос вважає уважне дослідження унікальних запахів та можливості поєднання їх між собою. Примітно, що відомий нідерландський творець ароматів працює не тільки в Baruti, але є також засновником парфумерного будинку Magnetic Scent.

Історія парфумованої води Baruti Voyance бере початок у 2015 році. Автор втілив у своєму творінні ноти загадковості, які зачаровують і манять за собою. Солодкувато-димний аромат священного на Сході дерева вдала спокушає своїми переливами та ніжністю, ось чому Baruti Voyance – це чудовий спосіб відкритися та висловити свої почуття. Незабутній шлейф парфумованої води легко вловити, а забути просто неможливо!

Baruti Voyance: чарівний і незабутній

Неймовірний Baruti Voyance відноситься до фужерних деревних ароматів. У верхніх акордах аромату відчуваються м'які медові відтінки у поєднанні з нотками найніжнішої туберози.

У серці аромату криється спокусливе поєднання ветівера і гваякового дерева, яке здатне розтопити кригу неприступності і підкорити своєю чарівністю будь-кого.

Сандалове дерево та мускус, у свою чергу, є базовими нотами чарівного запаху Voyance від нішевого бренду Baruti.

Baruti Voyance підійде як чоловікам, так і жінкам. Парфумована вода універсальна і відмінно доповнить будь-який образ - як у вечірній, так і в денний час. Можна не сумніватися – ексклюзивний аромат зробить ваш день яскравим та унікальним! Baruti Voyance - це особливий експеримент, в якому поєднуються найнесподіваніші компоненти.

Придбати Baruti Voyance в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Крім того, познайомитися з ароматом цієї лімітованої серії ближче можна у Києві у нашому шоу-румі, де вам завжди раді!