0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Black Aoud Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Black Aoud Intense Парфумована вода
Немає у наявності
Montale Black Aoud Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Montale Black Aoud Intense – золота магія скарбів Сходу

Black Aoud Intense новий експресивний аромат від бренда Montale , експерта орієнтальної парфумерії. Це чудовий подарунок любителям деревних ароматів з акордом троянд та красивими чуттєвими нотками мускусу, пачулі та теплих прянощів.

Black Aoud Intense не просто парфумована вода, а парфумерний екстракт, його особливістю є можливість як самостійного використання, так і креативного комбінування з іншими ароматами бренду для створення незвичайних акцентів та надання композиціям глибини та виразності.

Це класичний вечірній аромат для особливих випадків: він сповнений загадок і обіцянок, збуджує фантазію і дозволяє мріям відлетіти так далеко, як забажаєте! Парфуми підійде і прекрасній, і сильній половині, подарувавши чуттєвість жінкам і чарівність кавалерам.

Історія аромату

 

Перший деревний квітково-мускусний Black Aoud був суто чоловічим, він вийшов у 2006 році, в пору розквіту бренду, і склав пару жіночому парфуму White Aoud.

Оновлений унісекс-аромат «Чорного уда» у версії Intense, представлений нам на щорічній експозиції Pitti Fragranze, поповнив знамениту колекцію Around The Aoud – улюблене дітище П'єра Монталя, творця унікального паризького бренду, що випускає справжні східні пахощі.

Монталь близько десятиліття провів в арабських країнах, збираючи секрети стародавніх майстрів та втілюючи їх у життя. Тепер, повернувшись до Парижа, він творить парфумерію, зрозумілу європейцям, проте від першої до останньої нотки наповнену чарівним Сходом.

Для збереження унікальних композицій були розроблені спеціальні флакони з алюмінію, що відрізняються тільки колірним рішенням. Їхнє головне завдання – вберегти аромат від будь-яких спотворень, захищаючи від сонця, повітря та температур. А дизайнери за допомогою палітри кольорів вміло передають суть парфумерних рішень. В даному випадку було вибрано чудовий градієнтний перехід від чорної ночі до сяйва золота: все, що потрібно, вже сказано про цей аромат розкішшю флакона!

Бажаєте придбати гарантовано оригінальний парфум цього бренду? Ви можете придбати Black Aoud Intense в Україні в інтернет-магазині La Grande – наш сервіс та якість завжди на висоті!

 

Black Aoud Intense – чарівність троянд і чаклунство

Щоб створити цю чарівну композицію, П'єр Монталь вибрав найкращі, якісні та справді дорогоцінні інгредієнти. Провідний дует складений із жіночного та ніжного пахощів рожевих пелюсток та мужнього, фантастичного, глибокого чоловічого початку – камбоджійського вуда.

Ця пара не звучала б настільки чудово, якби не майстерно складене обрамлення з індонезійських акордів пачули, анімалістично привабливого мускусу і гурманського, але в той же час зухвалого нюансу солодкого мандарина.

Такий насичений, стійкий і шлейфовий парфум стане окрасою осені та зими, зігріваючи, зачаровуючи та огортаючи атмосферою чуттєвості та розкоші.

Якщо ви маєте важливу подію, шикарний прийом або ви просто відчуваєте необхідність занурення в дорогоцінну ауру атмосфери Сходу, вам, безумовно, варто купити Black Aoud Intense - інтернет-магазин La Grande з радістю допоможе вам у цьому!