0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont Dupont pour Homme Special Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dupont Dupont Pour Homme Special Edition Туалетна вода
100ml
1 169 грн
1 408 грн
Акція
-17%
Dupont Dupont Pour Homme Special Edition Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Dupont Pour Homme Special Edition – дух свободи та впевненості у собі!

Чи можливо поєднати в собі чудові ділові якості та романтизм бунтівної натури, яка прагне пригод, подорожей і завжди нових вражень? Безперечно, якщо з вами яскрава нова класика – туалетна вода Dupont Pour Homme Special Edition . Ця деревно-цитрусова парфума прийшла на зміну своєму знаменитому «старшому братові», і тепер звучить не консервативно, а набагато експресивніше і свіжіше.

Відмінний вибір не тільки для офісу, але й для вільного часу, який сучасні динамічні чоловіки звикли проводити цікаво, різноманітно та насичено, користуючись усіма благами відкритості світу, можливостей подорожувати та постійно розсувати горизонти.

Історія аромату

 

Знаменитий французький бренд дорогих аксесуарів та виробів зі шкіри S. T. Dupont у 1998 році відкрив для себе також і світ парфумерії. Він дебютував чудовим дуетом чоловічої та жіночої композицій Dupont pour Femme та Dupont pour Homme, для створення яких були запрошені найкращі парфумери тих років – Бертран Дюшафур та Жерар Ентоні відповідно. Цей тандем буквально справив фурор красою і яскравістю свого звучання, що запам'ятовується, і на пару десятиліть став зразком французької класики.

Ось чому двадцятирічний ювілей парфумерного напряму бренду був ознаменований новим виданням блискучої пари: у 2017-му ці аромати з'явилися знову у варіації Special Edition – більш сучасної та актуальної у наші дні. Композиція стала лаконічнішою, але не менш гучною, а флакон, зберігши відомий прямокутний корпус свого попередника, придбав прозору кришку замість металізованої.

Якщо ви шукаєте подарунок шанувальнику класики, який, тим не менш, прагне відповідати сучасним трендам, рішення Dupont Pour Homme Special Edition буде просто відмінним! В Україні ви можете придбати цей парфум в інтернет-магазині La Grande, де можна знайти як оновлену, так і стару, добру, улюблену версію.

 

Dupont Pour Homme Special Edition наповнить життя враженнями та подіями

Старт парфуму став, безсумнівно, більш освіжаючим, іскристим, цитрусовим – це звучить тріо зеленого мандарину, грейпфрута та лайма, переливаючись відтінками від зухвалої кислинки до благородної терпкості.

Серцевий акорд наповнює простір духом авантюр і пригод: химерний мікс ароматів запашних ялівцевих ягід, деревно-зеленого бамбука і свіжих морських нот розкажуть про далекі мандри або мрії про насичене подіями, яскраве і яскраве життя - справжнє.

Базовий акорд поєднує у собі чуттєвість пачулі та білого мускусу з мужнім аристократизмом деревних нот. З таким парфумом наче всі сили природи опиняються на вашому боці, свідчаючи про ваш смак, привабливість і підкреслюючи статус.

Якщо ви цінуєте твори старої школи і не готові розлучатися ними заради нових віянь, відшукуючи серед новинок звичну гармонію і красу, вам, безумовно, варто купити Dupont Pour Homme Special Edition - ваші пошуки нарешті увінчаються успіхом!