0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Versace V/s Versus Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Versace V/S Versus Homme Туалетна вода
Немає у наявності

Versace V/S Versus Homme : вибір сміливих і рішучих чоловіків

Навіть найсильніші, стійкі, цілеспрямовані люди, які звикли самостійно вирішувати проблеми, долати труднощі, плисти проти течії, - потребують джерела енергії, оптимізму та позитиву. Таким чарівним еліксиром, що підходить для щоденного використання, покликаний стати описуваний аромат елітарного італійського бренду.

Він створений для тих, хто невпинно прагне успіху, не шукає широких, второваних доріг, любить пригоди та сюрпризи, знає, чого хоче досягти. Вишукана, розкішна, побудована на контрастах композиція освіжає і бадьорить, підвищує впевненість та рішучість, збуджує незвичайні відчуття, кличе випустити почуття на волю і не згортати з обраного шляху. Динамічна мелодія пропонує відчути дивовижний смак життя, насолоджуватися його красою, жити у злагоді з людьми та природою.

Парфум, який підкреслює харизму та багатогранність чоловічого характеру, підходить для ділового офісного стилю та невимушеного «вуличного» вбрання, доречно звучить у робочій та святковій атмосфері.

 

Історія аромату

 

Відомі далеко за межами Італії парфумерні шедеври будинку Джанні Версаче повністю відповідають брендовій концепції, заснованій на синтезі простоти та краси, здатної гіпнотизувати та викликати фантастичні метаморфози. З 1981 року вони супроводжують модні покази, уособлюючи розкіш та бездоганність смаку тих, кому адресовані.

Лінійка Versus була запущена разом із колекцією молодіжного одягу. У 1991-92 роках вийшли дві композиції: Uomo для чоловіків та Donna для жінок. У 2000 році торгова марка представила нову серію V/S Homme , у створенні якої брав участь один із найкращих «носів» сучасності, парфумер із 30-річним стажем, власник власного бренду Mark Buxton. Новинка видана в концентрації туалетної води, належить до групи фужерних парфумів та користується популярністю у десятків тисяч любителів складних, неординарних творів.

Привертає увагу також лаконічна, стильна упаковка, виконана у сірому та синьому відтінках. Невигадлива прямокутна форма флакона підтверджує ідею про те, що вища розкіш криється в скромності та невимушеності.

 

Ароматний символ свободи та пригод

 

Навіяна свіжими та пряними мотивами середземноморської природи, доповнена легкими східними нюансами піраміда створює таємничу атмосферу. Верхні ноти надихають акордами лайма, мандарина та апельсина, манять пікантними переливами кардамону та коріандру, кружляють голову квітковим пахощами лаванди, огортають м'ятною прохолодою.

Чуттєве «серце» полонить витонченими тонами троянди та медового жасмину, важкого конвалії та цикламену, розбурхує кров, а нотки шавлії та мускатного горіха нагадують про силу та наполегливість чоловіка, який вибрав цю композицію.

Шлейф дивує поєднанням вологого дубового моху та теплого білого кедра, солодких бобів тонкого і землістого ветивера, хвилює нюх багатоликими акцентами кашмірського дерева, амбри та мускусу.

Придбати Versace V/S Versus Homme за вигідною ціною та подарувати собі відмінний настрій ви можете в онлайн-магазині La Grande .