0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Obsessed for Women

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Obsessed for Women Парфумована вода (тестер)
100ml
1 291 грн
Calvin Klein Obsessed for Women Парфумована вода
Немає у наявності
Calvin Klein Obsessed for Women Набір (парфумована вода 100 мл + лосьйон для тіла 100 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності

Calvin Klein Obsessed for Women – чарівне єднання минулого та сьогодення

Фужерний парфум для жінок – це вже велика рідкість, адже, як правило, аромати з цієї групи адресовані виключно сильній статі. Але майстри унісекс-композицій із дому Calvin Klein пішли на сміливий експеримент із суто жіночою парфумованою водою – і не помилилися: кришталева Obsessed for Women стала справжнім відкриттям 2017 року! Її ароматичні, мускусні, пряні, цитрусові та трав'янисті акорди звучать незвично, яскраво – і водночас свіжо, делікатно та прохолодно. Парфум залишає відчуття кристальної чистоти, витонченої чуттєвості та якогось неземного шарму.

Ідеальний вибір для молодих, сучасних дівчат та жінок як весняне та осіннє доповнення до образу тендітної, але сильної мешканки мегаполісу. Він чудово поєднується з офісною атмосферою та одягом – але з не меншим успіхом може стати і ароматом для себе, який дівчина використовує просто для гармонізації душі. Білі крохмальні сорочки так само підходять до цього парфуму, як і ніжні пеньюари – і лише від вас залежить, який вибір ви зробите.

Історія аромату

 

Вперше жіночий парфум із шокуючою назвою Obsession – Надцінна Ідея, з'явився у 1985 році. Він по праву вважається культовою класикою не лише творів цього бренду, а й європейської парфумерії загалом.

Загалом у галереї Obsession зараз уже 13 парфумів, і, мабуть, на цій містичній кількості модний будинок Calvin Klein ефектно зупинився, поставивши вражаючий акорд у вигляді парного «нуарового» парфуму Obsessed for Men Intense у чоловічій та жіночій версіях.

Новинка ж 2017 року – композиція Obsessed for Women також вийшла у парі із чоловічим парфумом Obsessed for Men. Над ним працювали напрочуд талановиті жінки - Оноріна Бланк (Horine Blanc) та Аннік Менардо (Annick Menardo).

Дизайн флаконів вражає не тільки досконалістю зовнішності, але й тією абсолютно точною відповідністю вмісту, якого вдалося досягти - це абсолютно прозора «крапля», що відображає кришталево чисту душу аромату.

Захоплює і рекламна кампанія, побудована на знімках, яким вже виповнилася чверть століття: на них фотограф Маріо Сорренті (Mario Sorrenti) зняв знамениту модель Кейт Мосс (Kate Moss) і самого себе. І сам парфум, що звучить немов занурення в класику минулого століття, і його реклама, що воскрешає в пам'яті миттєвості, що вислизали, здавалося б, назавжди - це справжнє відкриття року!

 

Calvin Klein Obsessed for Women – запаморочлива чистота та стильний мінімалізм

Верхній акорд – це всі відтінки цитрусових ароматів, які тільки можна собі уявити, з акцентом на терпкий бергамот, квітково-зелені неролі та лимонно-смолянистий аромат елемі.

У «серці», крім домінанти композиції - чудової білої лаванди, що надає аромату фужерний відтінок, звучать всі найбільш проникливі запахи весняних квітів: шавлія, що умиротворює, і листя фіалки, що пробуджують почуття і уяву троянд, ландиш.

База композиції наповнена тяжінням мускусу та амбрети, а також деревно-амброво-оксамитовим диханням молекул Iso E Super.

Хоча аромат зовсім новий купити Calvin Klein Obsessed for Women вже можна – для цього необхідно лише заглянути в інтернет-магазині La Grande або наш київський шоу-рум.