0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Mure Et Musc Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L`Artisan Parfumeur Mure Et Musc Extreme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
L`Artisan Parfumeur Mure Et Musc Extreme Парфумована вода
Немає у наявності

Mure et Musc - це одна з перших парфумерних композицій, випущених L`Artisan Parfumeur . Створена в далекому 1978 році, вона разом з парою інших ароматів склала дебютну колекцію нішевого будинку, і багато в чому завдяки її приголомшливому успіху так вдало склалася історія торгової марки. Навіть зараз, понад 40 років, вона залишається одним з головних бестселерів у лінійці.

Засновник компанії з освіти був дипломованим спеціалістом-хіміком, але в парфумерії — новачком та самоуком. Можливо, саме це й допомогло йому вийти за усталені рамки та створити абсолютно новий, богемний напрямок. У своїх творах Жан-Франсуа Лапорт (Jean-Francois Laporte) керувався інтуїцією. Саме вона і підказала йому сплести воєдино терпку ожинову ноту та повітряний мускус. Дует вийшов інтригуючим та захоплюючим, але аромату не вистачало шлейфовості. Тому він звернувся за допомогою до Жан-Клода Еллена (Jean-Claude Ellena), свого друга та модного парфумера. Останній порадив використати цитруси на старті та дубовий мох у базі, щоб урівноважити піраміду. Так з'явилося маленьке диво ідеального балансу, чарівно прекрасні та пухнасті фрукти, що повільно тануть на шкірі.

Комбінація досить проста, але саме в цьому і криється секрет її неймовірної чарівності. Це саме втілення невинності та чистоти, легкості та свіжості, тихої радості та витонченості. Парфум віртуозно відтворює атмосферу дитинства, коли не було проблем та складнощів, а ви дивилися на світ широко відкритими та захопленими очима. Коли вміли знаходити красу в повсякденності, і босоніж бігали до зеленого куща на дачі, щоб поласувати стиглими та соковитими ягодами.

У квітковому фруктовому букеті віртуозно переплетені одеколонна свіжість цитрусів та виразна зелена гіркота. Мандарин, апельсин і лимон, немов сонячні зайчики, блищать на тлі соковитого листя базиліка, такі безпосередні та живі, що від них неможливо відірватися! У серці піраміди проступає грайливе пахощі червоних ягід, і на тлі малини та бруньок чорної смородини кокетливо солює красуня-ожина. Мускусні акценти осідають найлегшим серпанком, немов ранковий туман стелиться полями, а завершує чарівний образ оксамитова і мшиста м'якість.

Ідеальний баланс елегантності та простоти, грайливості та зібраності, затишку та прохолоди. Така композиція стане вдалим вибором для теплої пори року, з весни та до перших заморозків. Вона чудово доповнить будь-який ансамбль, як діловий та повсякденний, так і ошатний. Туалетна вода не кричить, не напружує і не завдає дискомфорту, огортає свого власника найтоншою вуаллю і красиво трансформується на шкірі протягом цілого дня. Універсально підходить для роботи, офіційних заходів, культурних подій та просто дружніх зустрічей.

Купити L`Artisan Parfumeur Mureet Musc в Україні можна в інтернет - магазині La Grande. Він упакований у стильний багатогранний флакон та увінчаний масивною золотистою кришкою. Така туалетна вода стане чудовою прикрасою полички чи столика.