0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stella Mccartney Pop Stella Mccartney

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stella McCartney Pop Парфумована вода
Немає у наявності
Stella McCartney Pop Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Якщо у покоління прогресивних молодих жінок є свій аромат, ним, напевно, є Pop S tella Mc C artney . Парфумована вода, представлена британським брендом, створена для тих, хто вірить у свій беззастережний успіх, всіляко прагне досягти поставленої мети і використовує для цього весь свій природний потенціал.

Популярна торгова марка із Великобританії заснована дизайнером Стеллою МакКартні у 2000 році. Бажання займатися модою прийшло до кутюр'є досить рано – ще у підлітковому віці. Свій перший піджак Стелла пошила, коли їй було лише шістнадцять. Здобувши профільну освіту у напрямку моделювання одягу, дівчина продовжувала навчання під крилом Крістіана Лакруа та Едварда Секстона. 1995 року представила першу власну колекцію на випускному вечорі в коледжі. Після цієї моделі продавалися в модних магазинах столиці Великобританії під іменами різних брендів, що популярні. Стелла працювала креативним директором Будинку Chloe та співпрацювала з Gucci, робила колекції одягу для H&M та уклала контракт на виробництво спортивних виробів з Adidas. Її талант шанують відомі кіноактори та поп-діви. Сьогодні бренд створює модний одяг та аксесуари, стильну парфумерію, яка має попит у сучасних представниць прекрасної статі.

Купити Pop S tella Mc C artney може кожна жінка, яка бажає наголосити на неординарності свого образу. Парфумована вода, що відображає енергійність та вільнодумство, природність та незалежність. Саме ці якості дівчат, які живуть у третьому тисячолітті, захоплюють майстрів торгової марки, і саме такі риси цих осіб спонукали їх на створення нової композиції.

Аромат адресований тим, хто живе поза чужими правилами, приклеєними кимось ярликами та уникає оціночних суджень. Адже саме свобода та відсутність обмежень дозволяють людям, наділеним фантазією та талантом, народжувати найнетривіальніші думки, дарувати світові геніальні ідеї. Особи з них надихнули парфумерів британської компанії на роботу над цим парфумерним виданням.

Композиція відрізняється м'яким фруктово-пудровим звучанням – його називають ніжним, жіночним акварельним, делікатним. Початкові ноти аромату дивують неординарним поєднанням листа томату, соковитої зелені фіалки та мотивів зеленого мандарину. Солодке пахощі ніжної фіалки, багатогранність туберози та екзотичні нюанси франжіпані відчуваються у «серцевих» акордах композиції. Її фінальний штрих витканий з відтінків шляхетної деревини і посилений мотивом чарівного мускусу.

Pop S tella Mc C artney презентована у 2016 році, композиція поповнила собою сімейство дерев'яні квіткові. Роком пізніше колекцію доповнили черговим фланкером, у назві якого з'явилося слово Bluebel, а центром букета став ніжний запах дзвіночків.

Купити парфумерію Stella McCartney у Києві пропонує Lagrande. У нашому магазині ви знайдете найбільш відомі композиції цього виробника, які подарують вам натхнення, заряд енергії та чудовий настрій!