0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Viking

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Viking Парфумована вода
4 904 грн
Creed Viking Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Його образ випромінює силу та рішучість. Ця людина сьогодні диктує правила, яким підкоряються всі довкола. Він є найочікуванішою персоною у високому суспільстві – чоловік, одягнений у Viking від французького бренду Creed .

Торгова марка, початок історії якої забирає нас у далеке XVIII століття, розпочала своє існування як майстерня з виробництва екіпіровки для верхової їзди. Вироби, пошиті майстром Джеймсом Генрі Крідом, були популярними серед еліти Лондона. Незабаром до постійних клієнтів компанії додалися представники королівських династій. Працювати у центрі світової моди, Парижі, бренду було уготовано долею – туди виробництво перемістилося у 1854 році під впливом однієї зі своїх улюблених клієнток, французької імператриці Євгенії. Те, що за кожним із парфумерних видань торгової марки стоїть образ відомої особистості, якась історія чи захоплююча подорож, було відомо завжди. У кожній з таких робіт парфумери Будинку прагнули наголосити на винятковості шанувальників цих ароматів, наділяли парфуми унікальними якостями, зводили в ранг преміум-продукції, доступної далеко не кожному.

Популярність нового аромату, представленого Парфумерним будинком у 2017 році, ще тільки набирає своїх обертів. Але це видання вже викликало шквал обговорень серед тих, хто називає себе справжніми поціновувачами нішевої парфумерії. Саме у цій сфері працює відома французька компанія. Успіх новинки пояснюється не лише тим, що вихід будь-якого нового продукту Будинку привертає до себе увагу. Сам виробник позиціонує товар як перший серйозний аромат, який займає гідне місце поряд з бестселером бренду – культовим Aventus, виданим у 2010 році, і це не може залишити байдужими нікого з його шанувальників.

Creed Viking – значить відчути силу вітру, що наповнює вітрила корабля, в якому знаходиться справжній сміливець. Людина, готова до ризикованих подорожей і авантюрних пригод, безстрашна, мужня і має сильний характер! Парфумована вода втілює у собі прагнення свого власника йти на ризиковані вчинки та перемагати, бажання бути першим і завжди залишатися найкращим. Це аромат справжнього лідера, який завжди готовий доводити свій статус переможця.

Viking розкривається міксом пікантного рожевого перцю та освіжаючою прохолодою цитрусів, в яких вгадується зухвалий і сонячний лимон сицилійський, елегантний калабрійський бергамот. Поєднання болгарської троянди та перцевої м'яти, що відчувається у «серці» композиції, звучить свіжо і незбито. Багатогранний базовий акорд поєднує в собі дерев'яну солодощі сандала, загадковість таїтянського ветивера, смолисто-пряні акценти пачулів та квітково-трав'янисті акценти лаванди.

Пронизливий червоний колір, вибраний для оформлення видання, має яскравий вигляд і притягує погляд. Купити вишукану парфумерію Creed у Києві ви можете, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Наші консультанти завжди раді допомогти клієнтам магазину у виборі ароматної оновки.