0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The merchant of venice La Fenice pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The Merchant of Venice La Fenice Pour Femme Парфумована вода
4 657 грн
The Merchant of Venice La Fenice Pour Femme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

The Merchant of Venice La Fenice Pour Femme торжество елегантності

 

Ця композиція створена для елегантних красунь, наділених природною чарівністю, благородним характером, витонченими манерами. Її інтенсивна, солодка мелодія, немов казкова чарівниця, переносить нас у блискучий багатим оздобленням концертний зал. Там панує піднесена обстановка, у ложах сидять ошатні пані та панове, під склепінням урочисто звучить камерна музика, а навколо витає чудовий запах. У ньому виразно чути квіткові, бальзамічні, деревні, пряні та пудрові переливи, які п'янять, кружляють голову, пробуджують чуттєвість, складаються в цілісний, об'ємний букет.

Його неповторне пахощі освіжає, бадьорить, налаштовує на романтичний лад, оточує свою героїню привабливою аурою. Цей витончений ароматний аксесуар чудово виглядає з невимушеним, повсякденним стилем одягу, підходить також до ділових костюмів та вечірнього вбрання. Носити його можна цілий рік, у спеку та холод, і чудовою ідеєю буде прикрасити їм себе, вирушаючи на побачення з коханим та зустріч із подругами, на молодіжну вечірку, концерт чи в кіно.

Історія аромату

 

Італійський будинок нішевої парфумерії The Merchant of Venice з'явився на світ нещодавно – у 2013 році, викликав інтерес ексклюзивними колекціями, в яких вдало поєднуються новаторство та класика. Перші видання молодого бренду присвячені подіям часів Венеціанської республіки, а в міні-колекції La Fenice парфумери віддали шану легендарному культурному символу Венеції Gran Teatro.

Лінійка, до якої увійшли дві серії – чоловіча та жіноча, відображає величну красу оперного театру, уособлює гармонію музики та її ольфакторного сприйняття. Новинки вийшли в концентрації Eau de Parfum та були представлені восени 2016 року на щорічній виставці TFWA у Каннах.

Розкіш та елегантність ароматного твору передана у формі та забарвленні флаконів, оформлених у традиційних для інтер'єру опери кольорах – золотом та голубом. Високі, схожі на амфори судини виготовлені з муранського скла, увінчані масивною золотистою кришечкою та прикрашені витонченим ланцюжком з емблемою театру.

Гімн жіночності!

 

Піраміда парфумованої води побудована на орієнтальній основі, яку доповнюють квіткові та фруктові мотиви. Відкривають її терпкі, пікантні акорди медового глоду та соковитого солодкого мандарина, - вони посилюють жіночність, дарують веселість та бадьорість. У серці млосно звучить дует запашної королеви ночі туберози та ефектного хтивого геліотропа, - він полонить вишневими, янтарними, кремовими нюансами. Привабливі пряні, солодкуваті тони трепетних кольорів мигдалю надають мелодії аристократичне звучання. Завершують піраміду базові ноти гіркого, свіжого з полиновими та лакричними відтінками білого кедра. Коричне, карамельне, горіхове вкраплення бобів тонке і ванілі вплітаються в шлейф, огортають м'якою вуаллю, викликають почуття ностальгії.

Якщо ви хочете підкреслити свій стильний імідж, то варто купити The Merchant of Venice La Fenice Pour Femme. Оформити замовлення можна на сайті La Grande : впевнені, що вас задовольнить якість продукції, лояльні ціни, рівень сервісу.