0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія The merchant of venice Flower Fusion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The Merchant of Venice Flower Fusion Парфумована вода
Немає у наявності

The Merchant of Venice Flower Fusion: жіночність , елегантність , витонченість !

 

Цей парфум схожий на пишний букет, складений зі зрізаних рано-вранці росистих квітів. Майстерний майстер взяв важкі троянди, трепетні фіалки, запашний жасмин, скромну фрезію, склав чарівну композицію та подарував її милим, елегантним жінкам. Яскрава, чуттєва мелодія п'янить квітковим пахощами, манить пряними східними мотивами, приємно вражає солодкими, смолистими, хвойними інтонаціями.

Аромат символізує жіночність, надихає успіх, піднімає настрій, підкреслює грацію, ніжність і пристрасність вишуканого повсякденного чи романтичного образу. Він адресований молодим, активним, захопленим життям красуням, які люблять подорожувати, заводити нових друзів, не бояться кокетувати, але ніколи не поводяться зухвало та зухвало.

Завдяки універсальному, не надто гострому, в міру гурманському звучанню, насолоджуватися парфумом можна будь-якої пори року. Його лагідні ароматні обійми зігрівають дощовою осінню, взимку та ранньою весною, а влітку оточують легким серпанком, підсилюють чарівність.

Історія аромату

Захоплення древньої Венецією, потрапити до якої прагнули купці з Азії, Африки, Європи, підштовхнуло Марко Відала - співвласника компанії Mavive, заснованої його прадідом Анджело, створення бренду The Merchant of Venice . Про парфумерні шедеври «Венеціанського купця» експерти та шанувальники елітної продукції вперше заговорили у 2013 році, коли були представлені шість серій Murano Collection.

Частиною цієї колекції, присвяченої торговим шляхам, яким до порту доставляли шовку, спеції, напої, фрукти, сировину для парфумів, стала композиція Flower Fusion . Вона уособлює чарівну красу та казкове багатство міста на воді – його готичні палаци, бірюзові канали, мости, вулички, якими свого часу ходили Марко Поло та Казанова.

Розкіш ароматичного еліксиру, виготовленого з натуральних інгредієнтів, передано також у дизайні флаконів, вилитих з муранського скла і розписаних бузково-фіолетовими візерунками. Судини-амфори увінчані елегантними білими капелюшками і декоровані золотистим пензликом.

 

Символ чистоти, ніжності, пристрасті

 

Піраміда парфумованої води з перших нот викликає почуття закоханості та захоплення. Терпкий лимон, пудрова фіалка, гострий імбир огортають прохолодою, надають мелодії неординарності, чуттєвості, виразності. Пристрасний дует місячного жасмину та чарівної дамаської троянди звучить у «серці» аромату, наповнює простір терпкуватими, бальзамічними, медовими відтінками, пробуджує бажання, бадьорить, підвищує впевненість. Дзвіночки ніжної білої фрезії розповідають про невинність, скромність, акорди запашного іланг-ілангу кружляють голову, притягують позитивну енергетику та кохання, стимулюють інтуїцію.

Шлейф наповнений смолистими, пряними, шкіряними, амброво-мускусними переливами пачулів, лабдануму та апетитними акцентами бурбонської ванілі.

Придбати Flower Fusion , а також інші парфуми The Merchant of Venice можна на сайті La Grande. Ми пропонуємо сертифікований товар за прийнятними цінами з доставкою в будь-яке місто України.