0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія The merchant of venice Craquele

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The Merchant of Venice Craquele Парфумована вода
168 грн
The Merchant of Venice Craquele Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

The Merchant of Venice Craquele – шляхетність шкіри та дерева

Будинок нішевої парфумерії The Merchant of Venice зробив ідеальний подарунок усім цінителям шкіряних та деревних композицій. У Craquele обидві теми представлені у всій красі, до того ж ефектно оздоблені теплими пряними, димними та бальзамічними нотами.

Цей надзвичайно стійкий і шлейфовий парфум чудово гармонує з осінньою порою, коли дерева дарують нам свою прощальну урочисту розкіш, а шкіра огортає затишком та негоєю, захищаючи від будь-яких негараздів. Втім, у будь-який інший сезон аромат, що став вашим другим «я», буде абсолютно доречний щоразу, коли вам захочеться комфорту, безтурботності, гармонійної краси буття та гедоністичних настроїв – насолоди кожною миттю цього прекрасного життя…

Парфумована вода, створена в стилі унісекс, відмінно доповнить і чоловічі, і жіночі образи – головне, щоб мелодія аромату звучала в унісон із мелодією вашої душі.

Історія аромату

 

Бренд із таким яскравим історичним ім'ям «Венеціанський купець» справді неординарний. Заснований у 2013 році, він у найкоротший час досягнув світового парфумерного Олімпу в сегменті нішевої парфумерії завдяки винятковій гармонії ароматів, бездоганній якості та продуманій маркетинговій політиці. Бренд просуває не тільки свою продукцію, а й прославляє рідне місто – Венецію, спадкоємницю Візантії в торговому ремеслі та мистецтві створення пахощів, а також знаменитих венеціанських склодувів, що виготовляють за унікальною старовинною технологією усі флакони для парфумерії цієї марки.

Колекція Murano Exclusive, до якої належить композиція Craquele , налічує шість ароматів, одягнених в унікальне муранське скло в розкішному кольоровому тандемі глибокого синього та золотого. Сама назва парфумованої води передає ідею «старовинного» флакона, що розтріскався від часу, але зберіг усередині свій дорогоцінний вміст. Ця композиція – лідер продажу у своїй колекції Murano Exclusive: її красу та незвичайний шарм гідно оцінили і шанувальники, і експерти-професіонали.

Купити The Merchant of Venice Craquele в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

The Merchant of Venice Craquele – ваша друга шкіра .

Композиція набуває чарівного акценту смолистого кипарису, доповненого оксамитовою прохолодною зеленню фіалкового листя і пряним ароматом кмину.

У «серці» царює шафран – рідкісний пахощі, який оцінюється дорожче за золото – і недарма: він надає аромату унікального східного звучання і невимовного квітково-пряного флеру. Він доповнений благородним білим кедром, що огортає вас своїм смолистим теплом, і мереживом повітряних білих фрезій, чий аромат схожий на запах хмар!

Базовий акорд створений домінантою парфуму – чудовою м'якою шкірою, дорогою та напрочуд комфортною. Краса цієї ноти гармонійно підкреслена тваринним магнетизмом білого мускусу і чарівною, таємничою, димною і смолистою пахощами ладану.

Якщо ви цінуєте шляхетні дорогі аромати та вмієте з гідністю їх носити – вам безумовно варто купити The Merchant of Venice Craquele – тільки ви його варті!