0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be Парфумована вода
232 грн

Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be - тропічний рай , де панує іланг - іланг

Разом із парфумерами будинку Perris Monte Carlo вирушаємо у далеку подорож на околиці острова Мадагаскар! Зарослий іланг-ілангом острів Нозі Бі (у перекладі з місцевого малагасійського діалекту – «Найбільший») - натхнення для створення розкішної та сонячної орієнтально-квіткової композиції Ylang Ylang Nosy Be . Вона точно відтворює атмосферу чудового острова з найчистішими пляжами, нескінченними плантаціями екзотичних квітів, колоритних клубів і затишних готелів.

Закривши очі і занурившись у хмарку аромату, можна уявити себе на одній із картин Гогена і вирушити у віртуальну подорож у передчутті бажаної відпустки. І, звичайно, не забудьте взяти з собою флакон, якщо дійсно полетите відпочивати в тропічний рай - він стане ідеальним супутником, і потім довго ще нагадуватиме вам про пережиті враження в будь-який момент, коли вам захочеться знову поринути у світ солодкого пахощів жовтих квітів, ванілі та цитрусів!

Історія аромату

 

Автор композиції присвятив її пахощі іланг-ілангу, ім'я якого недарма перекладається як «Квітка Квітів». Його запах густий, обволікаючий, кремово-м'який, медово-пряний, ванільно-фруктовий, млосний, запаморочливий! Цілі плантації ілангу розкинулися на острові Нозі Бі – райському місці поблизу Мадагаскару, відомому як один із центрів світового туризму завдяки своїм дивовижним пляжам та найбагатшій екзотичній природі. Побувавши там, засновник парфумерного будинку з Монако, Gian Luca Perris, у 2014 році вирішив матеріалізувати його аромати у квітковій композиції, і результат вийшов чудовим! Твір поповнив ефектну Black Collection, присвячену ключовим ароматам Сходу.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, в які вміщена вся орієнтальна «Чорна Колекція» бренду – чорне скло із золотою орнаментальною в'яззю виглядає дуже вишуканого та дорого – такий парфум буде чудовим подарунком!

Купити Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього розкішного бренду.

 

Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be – жовтий шовк тропічних квітів.

Композиція відкриває свої обійми дзвінкою цитрусовою свіжістю лимона та грейпфрута, обрамлених прохолодним диханням м'яти та відтінених пряним штрихом кардамону.

Серце парфуму наповнене до країв солодким пахощами іланг-ілангу, напрочуд гармонійно доповненим медовим ароматом жасмину самбак і співзвучним йому запахом апельсинового кольору. Тонкий аромат троянд надає звучанню романтизму та витонченості.

База парфумованої води тримається виробником в таємниці: відомо лише про яскравий ванільний акорд з натуральними гіркуватими відтінками, і про привабливу ноту мускусу. Однак насправді чуйний поціновувач може вловити тут і деревний акорд смолистого білого кедра і димного ветівера, і дивовижний фруктово-шкіряний нюанс квітки лабдануму.

Словом, для поціновувача тропічної солодкої екзотики цей аромат – справжній рай! Варто купити Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be – і ви перенесетеся у мрію!