0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Perris Monte Carlo Santal Du Pacifique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Santal du Pacifique Парфумована вода
6 173 грн

Perris Monte Carlo Santal du Pacifique – дерев'яний шарм далеких островів

Модний бренд із Монако Perris Monte Carlo пропонує чудовий деревно-квітковий аромат легкого орієнтального напряму, немов принесений тихоокеанським бризом. Santal du Pacifique . Композиція присвячена унікальному сорту сандалового дерева, який можна знайти лише на островах Тихого океану, у Тропіку Раку. Атоли, загублені в безкраїх солоних просторах, потопають у лісах і квітах, вони овіваються морськими вітрами і обласкані сонцем - то полуденним пекучим, то чудово прекрасним у години світанку і заходу сонця. Саме такий настрій передає парфум, наповнений деревними, бальзамічними, теплими пряними, квітковими та пудровими акордами.

Чудовий вибір для м'якого літа і сонячної осені, проте в силу коректності звучання такий парфум можна вважати універсальним: він ідеальний для офісу в будь-яку пору року, оскільки огортає спокійним деревним теплим серпанком, дозволяючи сконцентруватися і не відволікатися.

Історія аромату

 

Композицію було створено Mathieu Nardin у 2016 році в рамках розкішної орієнтальної «Чорної» колекції. Хоча вона заявлена в стилі унісекс, цей аромат незаперечно краще звучить на чоловікові, ніж на жінці: саме сильна стать знаходить з цим парфумом той особливий шарм і навіть романтичний флер, який щедро вклали у твір його творці – парфумер та його натхненник, засновник бренду Gian Luca Perris. Мандруючи островами Океанії, Джан-Лука був захоплений теплим деревно-вершковим ароматом сандалу. У поєднанні з легкими солоними та вологими нотками океанського бризу він звучить просто божественно! Передати це відчуття п'янкої гармонії був покликаний аромат, названий на честь особливого виду сандалу – тихоокеанського Santal du Pacifique.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – як частина Black Collection, парфум одягнений у шикарний чорний фіал з філігранною золотою в'яззю в розписі: вся розкіш сходу зосереджена у ваших руках!

Купити Perris Monte Carlo Santal du Pacifique в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – ми зібрали найкращі твори цього молодого бренду, який швидко набирає популярності, народився в Монако і знайомить нас зі скарбами Південної Європи та країн Сходу.

 

Perris Monte Carlo Santal du Pacifique – квітучі дерева, загублені в океані.

Композиція входить дуже несподіваною нотою моркви: її свіжий, зелений аромат привносить у пахощі сандалового акорду незвичайну пікантність.

«Серце» парфуму багатогранне та вишукане: тут зібрані вершкові ноти, що чудово гармоніюють з оксамитовою м'якістю сандала у фіналі, пудрові переливи фіалки, шикарна квіткова мелодія тропічних орхідей та насичений, виразний шарм гур'юнського бальзаму.

Головна партія твору вступає наприкінці, будучи базою всього парфуму: ласкава тепла вершковість тихоокеанського сандалу, зігрітого південним сонцем, гармонійно доповнена нотою сухого дерева та гарним, магнетичним мускусним акцентом.

Якщо ви готові поринути в атмосферу далеких мандрівок та деревних запахів, неодмінно варто купити Perris Monte Carlo Santal du Pacifique , щоб з головою поринути у зовсім інший світ.