0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Perris Monte Carlo Rose de Taif

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Rose de Taif Парфумована вода
4 273 грн
Perris Monte Carlo Rose de Taif Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Perris Monte Carlo Rose de Taif – Прекрасна троянда Таїфа

Селективна парфумерія від дому Perris Monte Carlo - високе мистецтво. Rose de Taif – прикраса колекції цього молодого та яскравого бренду з Монако, який знайомить нас із найвищими стандартами якості та смаку. Цей аромат присвячений таїфській троянді – красуні з гірських схилів міста Таїф, що у Саудівській Аравії. Унікальний м'який клімат цієї місцевості дозволяє квітам тут рости дивовижними: їх краса і пахощі не мають собі рівних. Особливо славляться троянди Таїфа – королеви серед квітів, з пелюсток яких видобувають найціннішу трояндову олію у світі: для 10 грамів олії потрібно дванадцять тисяч прекрасних бутонів!

Аромат композиції створеної на їх основі, вражає своєю природністю: ви ніби знаходитесь в рожевому саду, насолоджуючись ароматом бархатистих темних пелюсток, соковитих зелених стебел і листя, вологої землі, пронизаного сонцем повітря, в якому пливе ароматне марево троянд.

Цей квітковий парфум дарує унікальне відчуття благородної краси квітів, підкреслюючи ваш бездоганний смак акордами свіжих прянощів, цитрусів та зелені трав. Чудовий вибір для весняних та осінніх днів – саме м'яка погода дозволяє аромату троянд розкритися у всій красі, продемонструвавши свій запаморочливий шлейф.

Історія аромату

 

Творцем композиції став парфумер Luca Maffei (Лука Маффеї), який майстерно передав захоплення трояндами міста Таїф, які вразили засновника бренду Gian Luca Perris у його подорожах Близьким Сходом. На горі серед пустелі ростуть чудові оксамитові троянди з безліччю пелюсток, ароматом яких немає рівних у світі. Саме ця квітка стала серцем аромату, а парфумер уміло підібрав обрамлення цієї коштовності, дозволяючи їй звучати ще досконаліше.

Композиція створена у 2013 році та адресована як прекрасним жінкам, так і чуттєвим чоловікам. Це одночасно квінтесенція спокуси та витонченості, романтичності та елегантності, розкоші та смаку. Саме такий стиль флаконів парфуму: як і інші твори «Чорної колекції», Таїфська Роза вміщена в темний фіал. прикрашений розписом золотим в'яззю, що виглядає дуже багато і абсолютно відповідає орієнтальному стилю, в якому створено композицію.

Придбати Perris Monte Carlo Rose de Taif в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас найкрасивіші твори із модних колекцій цього унікального бренду – Black, Gold & Italy.

 

Perris Monte Carlo Rose de Taif - все, що вам потрібно знати про красу троянд!

Аромат вступає пахощами парфумерної олії герані, яка дуже близька за звучанням до запаху троянд, посилює його і робить вишуканіше. Ту ж мету переслідують і два інші компоненти: освіжаючий іскристий лимон і пряний мускатний горіх.

Така прелюдія вміло готує нас до появи головної героїні – розкішної та досконалої у своїй красі – троянди Таїфа, чиєю пахощами до країв наповнене серце парфуму.

Базовий акорд знову підкреслює переваги домінанти – акцент дамаської троянди лише посилює чари таїфської королеви квітів, а шовкова хвиля мускусу надає композиції чуттєвості та особливого шарму.

Якщо ви дійсно цінуєте та любите рожеві аромати, вам не обійтися без Таїфської красуні: варто купити Perris Monte Carlo Rose de Taif – і ваша колекція набуде справжньої коштовності, якою ви зможете насолоджуватися дуже довго!