0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Perris Monte Carlo Oud Imperial Black

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Oud Imperial Black Парфумована вода
100ml
6 173 грн

Perris Monte Carlo Oud Imperial Black – Його Величність Уд у всій красі та могутності

Селективна парфумерія від Perris Monte Carlo - Це високе ольфакторне мистецтво. Але навіть для цього витонченого бренду родом із Монако орієнтально-деревний аромат Oud Imperial Black звучить незвичайно: димно, смолисто, об'ємно, багатогранно. З одного боку, він дозволяє миттєво сконцентруватися, зібратися, налаштуватися на ціль та перемогу. З іншого – дарує теплу ауру спокою та впевненості. Так чи інакше, парфум чудово підійде як для робочої атмосфери, так і для медитацій та духовних практик. І, звичайно, він стане прекрасним афродизіаком, прикрасивши собою стосунки в парі, що любить, піднявши їх на інший, більш високий рівень.

Деревно-удові, бальзамічні, теплі пряні, землісті та чуйливі акорди переплітаються в химерної ароматної східної феєрії, створюючи казковий покрив, який огорне вас з ніг до голови осінньою часом і зігріє в зимові холоди. Його серпанок співзвучний осіннім багаттям, його дерево-пряне тепло робить кров гарячою навіть у зимову холоднечу, його стійкість варта захоплення, а шлейф дивовижної довжини і краси захоплює. Чаклунський вибір для вечора, який стане незабутнім!

Історія аромату

 

Автор композиції Лука Маффей (Luca Maffei) черпав натхнення у традиціях створення вудових ароматів, що йдуть корінням з давньої Індії та Південного Сходу Азії. Його твір вийшов яскравим, насиченим, виразним та потужним. Це не «декоративний» вдовий аромат для тих, хто поки не готовий приймати його силу в повному обсязі – ні, це запах для справжніх цінителів запашної смоли аквіларії, або дерева уд, або агар – у нього так само багато імен, як і відтінків у аромату. Комусь він може здатися надто незвичайним, різким, і навіть таким, що не має відношення до парфумерії, але насправді має безліч шанувальників, які вже налаштувалися на хвилю сприйняття такого пахощів.

Підкреслює пишність композиції та дизайн флаконів – вся Black Collection, куди увійшов цей випущений у 2012 році аромат, одягнений у чудові чорні фіали із золотим в'яззю – втілення багатства та розкоші Сходу.

Придбати Perris Monte Carlo Oud Imperial Black в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають визнані шедеври та новинки цього незвичайного бренду.

 

Perris Monte Carlo Oud Imperial Black – Чорне Золото

Композиція стартує несподіваним квітково-пряним дуетом жасмину, що хвилює, і свіжого кмину з тонкими цитрусовими доповненнями. Такий початок звучить приємно і дещо тонізуючий.

Дія розгортається хвилюючо-медитативно в серцевому акорді, наповненому містичним пахощами ладану, орієнтальним акцентом шафрану, пряною чуттєвістю пачулі та витонченою зеленню папірусу.

Деревна тема приголомшливо розкривається в основі парфуму, де на перший план виходить домінанта композиції - багатий, смолистий, з відтінками шкіри і мускусу аромат удового дерева, красиво доповнений деревним міксом: тут зливаються в гармонійному акорді ноти вершкового сандалу, димно-шок хвойного білого кедра, шкіряних ноток березової деревини та глибокого благородного аромату чорного дерева. Фінальною штрихом звучить лабданум з його пряними і мускусними переливами.

Вам, безумовно, варто купити Perris Monte Carlo Oud Imperial Black , якщо ви хочете незабутньо заявити про себе!