0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Perris Monte Carlo Ambre Gris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Perris Monte Carlo Ambre Gris Парфумована вода
100ml
6 173 грн
Perris Monte Carlo Ambre Gris Парфумована вода (тестер)
100ml
3 410 грн

Perris Monte Carlo Ambre Gris сонячна амбра у всьому пишноті

Будинок нішевої парфумерії Perris Monte Carlo презентує напрочуд комфортний і приємний аромат Ambre Gris – чудову орієнтальну композицію з амброво-бальзамічними, мускусно-деревними та пудрово-ванільними переливами. Чудово теплий аромат, що обволікає, стане вашим ідеальним супутником для осінніх і зимових днів, обійме за плечі своїми м'якими дотиками, зачарує крадіжкою спокусою і вишуканою елегантністю.

Парфум створений у стилі «унісекс» і чудово доповнить як ніжний жіночий, так і чуттєвий чоловічий образ, а його чудова стійкість та нереальної краси шлейф подарують насолоду не тільки вам, а й усім, кому пощастить виявитися поряд.

Аромат складний, багатий, насичений і надзвичайно приємний, в нього закохуєшся миттєво, з перших секунд - один з тих парфумів, які запам'ятовуються назавжди, до яких тягне повертатися знову і знову.

Історія аромату

 

Парфумерний будинок Perris Monte Carlo стартував зі своєю незвичайною нішевою продукцією нещодавно, в 2012 році. І перші ж аромати – бінго! – досягли саме тієї висоти, на яку претендували: презентовані на щорічній міланській виставці нішевої парфумерії композиції отримали гаряче схвалення вишуканої публіки та професіоналів.

Парфум Ambre Gris був серед перших творів марки, він став частиною «Золотої» колекції, що налічує всього 4 парфуми, присвячених головним скарбам будь-якого східного парфумера: мускусу, уду, пачулі та амбре, і кожен з них справді справжня коштовність. Дизайн флаконів Gold Collection також багатий і чудовий: вигадлива в'язь «золотом по золоту» виглядає приголомшливо!

Ви, напевно, підберете щось по серцю серед 23 творів цього унікального будинку, але купити Perris Monte Carlo Ambre Gris для справжнього колекціонера буде справою честі та престижу. В Україні ви можете знайти колекцію цього бренду родом із Монако в інтернет-магазині La Grande.

 

Perris Monte Carlo Ambre Gris - теплий і привабливий афродизіак

Композиція цього парфуму тримається брендом у секреті, на офіційному сайті розкрито лише кілька інгредієнтів, проте ми спробуємо підняти завісу таємниці.

Аромат відкриває свої обійми трав'янисто-сухим, гіркуватим шармом артемізії – особливо запашного виду полину. «Серце» парфуму зовсім інше: воно наповнене квітковим пахощами герані, доповненою абсолютом троянди, в результаті ми чуємо дивовижний квітковий мікс з відтінками гвоздики та ірису, що надають гостроти, і водночас оксамитову пудровість – чудова гра контрастів!

База композиції звучить домінантою аромату – розкішною, несолодкою та дуже світлою, майже повітряною амброю, прикрашеною мускусним акцентом та дивовижною деревною гіркуватістю натуральної стручкової ванілі. Лабданум привносить у це звучання особливий східний колорит, наповнюючи простір своїми квітково-фруктово-шкіряними переливами з абрикосовими відтінками і диму. Кумарин дарує нюанс ароматного сухого сіна, а білий кедр і сандал утворюють благородну дерев'яну підкладку.

Якщо ви дійсно хочете знайти своє парфумерне "я", варто купити Perris Monte Carlo Ambre Gris і перейнятися його чарівністю в повній мірі!